A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Det blev succé!

Kunskap om åldrande

Tisdagen den 6 mars slogs dörrarna upp för en föreläsning om åldrandet. Det blev fullsatt i Kulturhuset Fregatten i Stenungsund. Det  och distrktets föreläsning gav mer än 300 åhörare oerhört mycket i utbyte. (Läs mer nedan - nyheter)

 

Nya tider:

Från årsskiftet gäller följande telefon- och öppettider för distriktsexpeditionen:

Måndag - torsdag kl 10 - 12 och 13 - 15.

Aktuellt från Bohuslän

 • Föreläsning - succé

  2018-03-09 Temat för föreläsningen i Stenungsund den 6 mars var: Vad alla borde känna till om åldrande. Professor Yngve Gustavsson medverkade och höll en föreläsning i dess bokstavliga mening i nästan 3 timmar. Viktiga fakta, erfarenheter varvades med tydliga budskap, provokationer och "glimten i ögat". Det var inte heller långt till skratt i en fullsatt sal i Kulturhuset Fregatten. Utbytet blev fantastiskt för många, och det var flera som kände igen sig. Delar av kören i PRO-föreningen i Stenungsund stod för lite samlingsmusik. PRO-distriktet var arrangör i samarbete med SKPF, ABF och Stenungsunds kommun.

  Läs mer
 • Föreningsnytt januari

  2018-01-29 Föreningsnytt för januari innehåller lite blandat om en föreläsning, distriktets dialogmöten med de politiska partierna, kurser, med mera.

  Läs mer
 • Konsumentkurs

  2018-01-29 Distriktets konsumentkommitté inbjuder till kurs

  Läs mer
 • Föreningsnytt december

  2018-01-12 En publiceringsmiss gjorde att december månads Föreningsnytt inte kom ut på hemsidan. Vi gör om och gör rätt!

  Läs mer
 • Föreningsnytt november

  2017-11-23 Föreningsnytt för november är här!

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks