A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Ge bort en reseträff till Tallin i mars nästa år i julklapp. Se nedan.

 

Värva en medlem.

Du vet väl att nya medlemmar i höst betalar medlemsavgif även för hela 2018. Kontakta någon du känner för medlemsmskap Hör av dig till Sylva Axelsson på tel 0763747151 eller kassören Inga-britt Dahlberg på tel 07306400

  

Ny reseträff Tallin 3 dagar endast 795:- se fliken Resor/egna resor. Anmäl dig snarast till Berith Lundgren på telefon 0303-776132 eller Ann-Christin Carlsson på mobil 0705-369850

 

På torget.

Självklart var PRO-föreningen på plats när det var marknadsdag igen på torget den 5 december. I snålblåsten bjöds det på varm dryck och lotteriförsäljning. Pepparkakorna gick också åt. Och flera möten med medlemmar och andra intresserade trots vädret. 

Här är det Sylva och Margaretha som tar sitt pass. Tidigare hade bl.a. Irene varit på plats. Härligt att se PRO på plats trots vädret. 

 

Resor.

PRO-föreningarna i Stenungsund, Orust och Tjörn samarbetar om bl.a. resor. Det innebär att vi kan  delta i varandras olika resor. Se annonser i ST-tidningen. 

Rabatter.

Kolla in fliken ovan och se vilka rabatter som du kan få av företag i Stenungsund.  

                              

Aktuellt från Stenungsund

 • Julfest 2017

  2017-12-13 Luciatåget - elever i årskurs 6 i Jörlandaskolan spred en enorm glädje när föreningens julfest ägde rum på eftermiddagen måndagen den 11 december. Lotta Rössevik stod för underhållningen sedan alla 80-talet medlemmar hade avnjutit en riktigt god juldag. Den innehöll julbordets läckerheter. Lite glögg bjöds var och e på också. Styrelsen "totade ut sig" lite och Marianne såg till att vinstbordet från lotteriet blev fullständigt rent. Härlig stämning och utanför fönstret lyste snön upp Jörlanda.

  Läs mer
 • Ljuva 60-tal - högtryck

  2017-11-30 Det blev fullsatt i Fregatten. Igen. Vilken succé. igen. Det rådde ingen tvekan om att denna kulturafton gick hem. Igen. Musiken, händelserna, minnen - ja allt bubblade upp under ett par timmar en måndag kväll den 27 november. Gustavs Bloms orkester stod den stora underhållningen. PRO egna talanger i former av "ukkegruppen", kören och Ove Lundgren satta ytterligare färg på arrangemanget. Att också i "frigjordhetens 60-talet" erinra om några litterära hågkomster blev inte heller. Ej heller ett bildspel med kommentarer som inleddes med att "Ingo" var världsmästare i tungviktsboxning när årtiondet inleddes och Sveriges längste statminister avgick vid dess slut.

  Läs mer
 • Bra medlemsmöte

  2017-11-14 PRO-koören stod för underhållningen under medlemsmötet måndagen den 13 november å församlingshemmet vid Norums kyrka. Huvudpunkterna handlade om budget och verksamhetsplan för föreningen under 2018. Ent mycket bra och intressant information gav Inger Torson om biblioteket i Kulturhuset Fregatten och verksamheten i huset. Naturligtvis var det uppdukat till kaffe och smörgås. Givetvis blev det också lottdragning innan mötet avslutades.

  Läs mer
 • Seniordag med mat som tema.

  2017-11-09 Det blev mycket folk som hörsammade inbjudan till årets seniordag. PRO-Stenungsund var naturligtvis på plats med eget bord, flagga och företrädare för styrelsen. Kommunalrådet Bo Pettersson höll välkomsttal och så blev det också underhållning.

  Läs mer
 • Pokal till PRO-Stenungsund

  2017-11-07 Ett lag med framgång ställde föreningen upp med i distriktsmästerskapet i mattcurling som avgjorde i slutet av förra veckan. Den blev en hedersam tredjeplats. Totalt ställde 47 lag upp i turneringen. Gratulerar säger ordföranden på vägnar av styrelsen till hela laget med Eva Lindestrand som rapportör, Gull-Britt Darell, Stig Sandberg, Eino Parkikinen, Gunilla Richardsson, Marit och Hans Börjesson, Evelyn Lachonius, Kalle Pettersson och Einar Samuelsson

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks