A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Besök Bohusläns PRO distrikt! Klicka här!

Se gärna distriktets hemsida, som är en av PRO:s mest lästa. Läs om hälsa, hur du förhindrar olyckor, vad sysslar politikerna med, vad gäller för de nya sedlarna? Läs om pesionssystemet, det nuvarande samt thrillern om införandet av ATP, vem var Rure Königgson och vad gjorde han? Och mycket mer.

 

 

Bli medlem i PRO!

Till dig som ännu inte är med! Nu är det enkelt att bli medlem i en förening som arbetar för pensionärerna. Klicka, fyll i blanketten, leta reda på PRO Grebbestad i "rullgardinen" och skicka. Så enkelt är det. PRO är det bästa, i alla fall för de flesta! Klicka här! Klicka på bild för helskärm!

Länkar till Tanum sparbank  <Tanums kommun  pro Tanum

 Cirklar 

 Nu närmar sig sommaren med stormsteg, så vi  har bara boule vid siljevi  fotbollsplan måndagar kl. 15,00 anmälan göras till Stig Albinsson tel. 0525-12151. välkomna åter till höstens cirklar  som annonseras här i Augusti.

 Grillkväll på Krossekärr

En mycket trevlig eftermiddag på Krossekärr med korv och majs grillning, vi var 24 stycken  och solen sken Makrillen jagade sillen, och måsarna jagade Makrillen. Så nu tar vi ett litet uppehåll med våra aktiviteter bara boulen som vi spelar på Siljevi till hösten.

 

 

Våra fina grillmästare Morgan och Bittan.

Så här fint hade vi det på Krossekärr i juni månad

Marie-Rose och Kerstin kassör och sekreterare som njuter avbåde korv majs och sol

En av våra älsta medlemar Solvej Waldner

Har fått fint besök av Sunny Bittans och Götes hund.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt från Grebbestad

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks