A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Besök Bohusläns PRO distrikt! Klicka här!

Se gärna distriktets hemsida, som är en av PRO:s mest lästa. Läs om hälsa, hur du förhindrar olyckor, vad sysslar politikerna med, vad gäller för de nya sedlarna? Läs om pesionssystemet, det nuvarande samt thrillern om införandet av ATP, vem var Rure Königgson och vad gjorde han? Och mycket mer.

 

 

Bli medlem i PRO!

Till dig som ännu inte är med! Nu är det enkelt att bli medlem i en förening som arbetar för pensionärerna. Klicka, fyll i blanketten, leta reda på PRO Grebbestad i "rullgardinen" och skicka. Så enkelt är det. PRO är det bästa, i alla fall för de flesta! Klicka här! Klicka på bild för helskärm!

Länkar till Tanum sparbank  <Tanums kommun  pro Tanum

 Cirklar 

 Nu närmar sig sommaren med stormsteg, så vi  har bara boule vid siljevi  fotbollsplan måndagar kl. 15,00 anmälan göras till Stig Albinsson tel. 0525-12151. välkomna åter till höstens cirklar  som annonseras här i Augusti.

 

Medlemsmöte den 9/6 kl16,00

Vid fint väder så grillar vi på Krossekärr, PRO bjuder på korv och bröd men dricka får var och en ta med sig själva. Vi samåker i privata bilar och träffas på konsums parkering kl. 16,00 dom som inte kan ta sig dit själva  hämtas hemma vid bostaden. Vid dåligt väder träffas vi i våran lokal på Esplanaden 5

 

 

Tre rätters middag

Välkomna torsdagen den 26/5 klockan 18,00 till en trevlig och mysig kväll med trevliga människior.Med  gott att äta och dricka. Det går bra att  anmälla er till Ia Klemensson på telefonnummer 0525-61210 eller 0705-495122. Vi serverar tre rätters middag med vatten, öl och vin till en självkostnad. Det får plats 16 personer så först till kvarn. Varmt välkomna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt från Grebbestad

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks