A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO

Kvarnsveden

PRO Kvarnsveden är vår lokala förening i Kvarnsveden. Vi tillhör Borlänge Samorganisation samt PRO Dalarna. Vi har PRO-lokal och kansli på Kvarnforsplan. Lokalen är öppen måndag - torsdag kl. 10.00 - 14.00. Kansliet öppet måndag och tisdag kl 10-12 samt torsdag kl. 10-14.

Tel: 0243-23 75 80.            

E- post: kvarnsveden@pro.se

Alla är välkomna att hälsa på oss.

Vårt kafé är öppet måndag-torsdag kl 10-14 och där kan du köpa kaffe med bulle eller smörgås. Efter kl 14 pågår oftast någon aktivitet. Tryck på AKTIVITETER här ovan så kanske du hittar något som är intressant för dig.

Går Du i tankarna på att bli PRO-medlem är Du mycket välkommen till oss. Vi har ett aktivt föreningsliv, stor kursverksamhet och andra aktiviteter samt resor, både en- och flerdagars, både inom Sverige och till andra länder.

Som medlem betalar Du 300 kronor/år. För detta får Du delta i alla aktiviteter som PRO anordnar och du får tidningen PRO-pensionären som utkommer med 10 nummer per år varav ett dubbelnummer. PRO har även en egen folkhögskola, och där har du som medlem ett mycket omfattade kursutbud att välja bland. 

Sist men inte minst kan du få många nya vänner inom PRO. Kom in och ta en fika eller ring och anmäl att du vill bli medlem redan i dag!

Vill du ha ett skriftligt program för hela säsongen?

Kom då in och hämta det i PRO-lokalen.

 


/Webmaster: curt.jonsson@sverige.nu, 070-369 68 70/

Aktuellt från Kvarnsveden

 • Uppskatttat medlemsmöte 170511

  2017-06-02 Ett 50-tal medlemmar i PRO Kvarnsveden hade samlats i sin egen lokal för medlemsmöte den 11 maj. Mötet leddes av den nye ordföranden Curt Jonsson, som även medverkade i föreningens egen trio – bestående av Benny Johansson (dragspel), Runo Arnberg (bas) och Curt Jonsson (gitarr).

  Läs mer
 • Pubafton 170427

  2017-06-02 Hög stämning på pubkväll hos PRO Kvarnsveden Det börjar bli ett ständigt återkommande evenemang med PRO Kvarnsvedens populära pubkvällar. Torsdagen den 27 april var det dags igen. Ett 40-tal PRO:are hade samlats för att umgås, äta lite lätt, dricka öl eller vin (givetvis finns alkoholfria alternativ) samt lyssna på medryckande musik, spela dart och helt enkelt prata med varandra och trivas tillsammans.

  Läs mer
 • Välbesökt årsmöte

  2017-03-11 Torsdagen den 9 mars var det dags för årsmöte i PRO Kvarnsveden. 76 glada medlemmar hade samlats i Forum, Kvarnsvedens Folkets Hus. Visserligen är ett årsmöte en tillställning med mycket formaliteter, då ekonomin ska redovisas, styrelsen ska få godkänt, många förtroendeposter ska tillsättas, mm. Men samtidigt är det i PRO ett utmärkt tillfälle för medlemmarna att träffa gamla vänner, lyssna på kören Våghalsarna med orkester samt dricka kaffe med nybakad semla.

  Läs mer
 • Passion för livet

  2017-03-02 Studiecirkeln "Passion för livet" har under vintern engagerat 7-8 medlemmar i PRO Kvarnsveden. Det har varit både lärorikt och tänkvärt.

  Läs mer
 • Pub-afton 16 febr-17

  2017-02-19 Torsdagen den 16 februari var det åter dags för gemytlig pubafton hos PRO Kvarnsveden. Stämningen var minst sagt hög! Många nya medlemmar hade kommit och fick tillfälle att uppleva umgänget och trivseln med god landgång, goda drycker och svängig nostalgisk musik.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks