A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Siljansnäs

Du som är ålderspensionär, förtidspensionär, gift/sambo med sådan pensionär, är välkommen som medlem i vår pensionärsförening här i Siljansnäs. Kom med oss du också och bli en glad pensionär.

I menyn ”Om föreningen” hittar du adresser till våra kontaktpersoner som kan ge dig svar på eventuella frågor som du kan ha.

 


Aktuellt från Siljansnäs

 • Trivselträff 180222

  2018-03-01 Trivselträff på Björkbacken 22/2-18

  Läs mer
 • Boule

  2018-02-15 Boule våren 2018

  Läs mer
 • Bowling 180131

  2018-02-05 Förra veckan (180131) var vi åter uppe i Mora och spelade bowling. Den här gången var vi 23 entusiaster som tog sig till Mora i snövädret. Väl framme provade vi ut skor, tog några klot och kollade vilken bana som gällde. Monica och Stefan hade redan fixat gruppsammansättningen. Så nu var det bara att fatta klotet och försöka få iväg det utan att hamna i rännan. Några fick strike hela tiden medan andra hade lite svårare att få till det. Men stämningen var god i alla fall. Efter en timme var spelet slut. Segrare, precis som förra gången blev Mikael Sandström, 2:a kom Karin Norling och 3:a Ullabrith Munck. Alla andra blev 4:a. Därefter var det dags att gå upp i matsalen där det vankades god lunchbuffé. Mycket sallad, fisk och bl.a kyckling picatá. Kaffe och kaka. Efter lunchen bar det av hemåt till Siljansnäs igen. Tack Monica och Stefan för att ni fixade detta. Kul initiativ.

  Läs mer
 • 20180118 Hjulbäck

  2018-01-26 Endast 27 personer kom till upptaktsmötet i Hjulbäcks Bystuga den 18 januari – 18. Kanske berodde det på all snö som kommit de sista dagarna. Till dagens träff hade vi bjudit in illusionisten Lennart Hjelm från Borlänge. Vi började med att dricka kaffe och äta semla vilket är brukligt i Hjulbäck. Därefter var det ca 1 timme med Lennart. Otroligt bra. Synd att inte fler kom och fick ta del av detta. Rose-Marie från ABF i Leksand var också på plats och berättade om cirklar som börjat inne i Leksand på ABF. Birgitta berättade om våra cirklar som startat. Förslag på 2 nya cirklar om det finns intresse, nämligen ”Näverslöjd och Elvis”. Vi fick en del semlor kvar, men som såldes under eftermiddagen. Dagen avslutades med lottdragning. Olle tackade alla som tog sig till Hjulbäck. Nästa möte blir på Björkbacken den 22 februari-18. Birgitta Claesson

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks