A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Ljusdal

Kyrksjön

Välkommen till PRO Ljusdal

 

Du som är ålderspensionär, förtidspensionär eller gift/sambo med sådan pensionär, är välkommen som medlem i vår pensionärsförening  i Ljusdal. Föreningen ingår i Pensionärernas Riksförbund, Gävleborgs distrikt.

Utöver medlemsmöten bedriver PRO Ljusdal många aktiviteter såsom studiecirklar, motion, resor, utflykter och fester. 

Under menyn OM FÖRENINGEN hittar du adresser till våra styrelseledamöter och andra kontaktpersoner som kan ge dig svar på Dina frågor och funderingar.

Vill du bli medlem i PRO - Klicka på "Bli medlem" så får Du hjälp på traven!

PRO har ca 360.000 medlemmar

Pensionärernas riksorganisation, PRO, bildades 1942 och är Sveriges största mötesplats för pensionärer. Våra ca 360 000 medlemmar finns utspridda över hela landet. Hos oss kan du träffa nya människor, utbilda dig, resa, njuta av kultur, och delta i olika friskvårdsaktiviteter.

PRO är en partipolitiskt oberoende organisation för alla pensionärer och är pensionärernas röst i politiken. Vi påverkar beslutfattare och politiska organ i frågor som är viktiga för oss äldre.

PROs uppgift är att på riksplanet, i landsting och kommuner följa och bevaka samhällets utveckling samt att sätta fokus på frågor som berör pensionärernas alla olika intressen.

PRO ger ett innehållsrikt liv efter pensioneringen i stor gemenskap.

Välkommen in i gemenskapen Du också!

 

 

Hemsidan uppdateras kontinuerligt/JN

 

 

 

 

 

 

Aktuellt från Ljusdal

 • Veteranerna

  2018-03-12 1 mars hade PRO-vetarna i Lörstrand första tävlingen. Kerstin Nilsson, Anita Marcusson och Ove Rosén deltog. Elsie Söderlind var lagledare. Laget kom trea och hejades fram av ett gäng från Ljusdal

  Läs mer
 • Årets första medlemsmöte

  2018-01-23 Ljusdals PRO-förening genomförde den 22 januari sitt första medlemsmöte för år 2018. Närmare ett 80-tal medlemmar hade tagit sig till Bygdegården i Borr, i det vackra vintervädret, för att delta i mötet, få lite försäkringsinformation och kanske för att det på dagens meny stod Pärgröt och fläsk...

  Läs mer
 • Vinkunskap

  2017-12-07 Ljusdals PRO-förening har under hösten genomfört en studiecirkel i vinkunskap på ABF-lokalen i Ljusdal. Cirkeln, som givit de åtta deltagarna grundkunskaper i vinets magiska värld, har letts av Ulla Ek.

  Läs mer
 • Ljusdals PRO firade Advent

  2017-12-06 Ett vitt snötäcke på marken och brinnande marschaller utanför entrén hälsade den 1 december ett 50-tal personer välkomna till Bygdegården i Borr till årets Adventsträff.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks