A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Ljusdal

Kyrksjön

Välkommen till PRO Ljusdal

 

Du som är ålderspensionär, förtidspensionär eller gift/sambo med sådan pensionär, är välkommen som medlem i vår pensionärsförening  i Ljusdal. Föreningen ingår i Pensionärernas Riksförbund, Gävleborgs distrikt.

Utöver medlemsmöten bedriver PRO Ljusdal många aktiviteter såsom studiecirklar, motion, resor, utflykter och fester. 

Under menyn OM FÖRENINGEN hittar du adresser till våra styrelseledamöter och andra kontaktpersoner som kan ge dig svar på Dina frågor och funderingar.

Vill du bli medlem i PRO - Klicka på "Bli medlem" så får Du hjälp på traven!

PRO har ca 360.000 medlemmar

Pensionärernas riksorganisation, PRO, bildades 1942 och är Sveriges största mötesplats för pensionärer. Våra ca 360 000 medlemmar finns utspridda över hela landet. Hos oss kan du träffa nya människor, utbilda dig, resa, njuta av kultur, och delta i olika friskvårdsaktiviteter.

PRO är en partipolitiskt oberoende organisation för alla pensionärer och är pensionärernas röst i politiken. Vi påverkar beslutfattare och politiska organ i frågor som är viktiga för oss äldre.

PROs uppgift är att på riksplanet, i landsting och kommuner följa och bevaka samhällets utveckling samt att sätta fokus på frågor som berör pensionärernas alla olika intressen.

PRO ger ett innehållsrikt liv efter pensioneringen i stor gemenskap.

Välkommen in i gemenskapen Du också!

 

 

Hemsidan uppdateras kontinuerligt/JN

 

 

 

 

 

 

Aktuellt från Ljusdal

 • Vinkunskap

  2017-12-07 Ljusdals PRO-förening har under hösten genomfört en studiecirkel i vinkunskap på ABF-lokalen i Ljusdal. Cirkeln, som givit de åtta deltagarna grundkunskaper i vinets magiska värld, har letts av Ulla Ek.

  Läs mer
 • Ljusdals PRO firade Advent

  2017-12-06 Ett vitt snötäcke på marken och brinnande marschaller utanför entrén hälsade den 1 december ett 50-tal personer välkomna till Bygdegården i Borr till årets Adventsträff.

  Läs mer
 • Ljusdals PRO höll höstmöte

  2017-11-13 Den 13:e november genomförde Ljusdals PRO-förening sitt höstmöte för att fastställa riktlinjerna för nästa års verksamhetsprogram och budget.

  Läs mer
 • Rävsvenstjärn

  2017-10-12 På förmiddagen den 21 september samlades ett 20-tal personer på parkeringen vid f.d. Baslivs för samåkning i bilar till Rävsvenstjärn. Färden gick via Färila – Korskrogen – Stocksbo och vidare. Några i de första bilarna visade vägen och vi andra försökte följa efter.

  Läs mer
 • Medlemsträff den 9 oktober 2016

  2017-10-10 Den 9 oktober genomförde Ljusdals PRO-förening en medlemsträff i Borr Bygdegård för sina medlemmar. Ett 60-tal seniorer hade tagit sig till föreningen sammankomst och såg fram emot eftermiddagens begivenhet – bingospel.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks