A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO Hallen

Välkommen som gäst på vår hemsida

Du som är ålderspensionär, förtidspensionär eller gift/sambo med sådan pensionär, är välkommen som medlem i vår pensionärsförening här i Hallen. Föreningen, som bildades 1964, ingår i Pensionärernas Riksorganisation, Jämtlands distriktet.

 
Utöver medlemsmöten 4 -5 gånger per år bedriver vi en hel del aktiviteter såsom studiecirklar, gympa, boule,  resor och utflykter samt teaterbesök - mer om detta under menyn "Aktiviteter".
Under menyn "Nyhetsarkiv" hittar du aktiviteter som ligger nära i tiden, t.ex. en resa som går om några veckor eller en cirkel som startar om någon månad, allt i kronologisk ordning.

Som PRO-medlem kan du teckna förmånliga försäkringar såsom gruppliv, olycksfall och hemförsäkring.

Kom med oss du också och bli en gladare pensionär. Under menyn "Kontakta oss" hittar du adresser till våra kontaktpersoner som kan ge dig svar på eventuella frågor som du kan ha.


Vill du bli medlem i PRO?
Klicka HÄR för medlemsansökan!

 

 

PRO bildades 1942 och är Sveriges största pensionärsorganisation med nära 400 000 medlemmar.

PRO finns i hela landet och omfattar över 1400 lokala föreningar i 26 distrikt.

PRO är en partipolitiskt oberoende organisation för alla pensionärer.

PROs uppgift är att på riksplanet, i landsting, regioner och kommuner följa och bevaka samhällsutvecklingen samt skapa opinion för frågor som berör pensionärernas intressen.

PRO har en omfattande verksamhet som ger ett innehållsrikt liv efter pensioneringen med stor gemenskap människor emellan.

 

 

Aktuellt från Hallen

  • Årsmötet

    2015-04-11 Rapport från årsmötet 2015 Utöver sedvanliga mötesförhandlingar underhölls årsmötesbesökarna av Evert Marcusson från Lit. Lottringarna såldes snabbt tack vare ett gediget vinstbord, som medlemmarna skänkt till. Ett löftesrikt årsmöte med den nya styrelsen mot nya djärva mål.

    Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks