A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO Habo

OBS !  Grillfesten anordnas redan den 10:e augusti kl 14 vid Gänsenstugan, på grund av att PRO Veteranvetar-tävling på Hotel Höglandi Nässjö äger rum den 17:e augusti kl 13. 


Industrimuseum i Tabersådalen

Den 15:e juni besökte 21 Habo PRO:are till Industrimuseum i Norrahammar och hade avslutande lunch på restaurangen på toppen av Taberget.

Bilder från besöket på Museet och Restaurangen finns under fliken "Bildgalleri" 


Tårtkalas den 7 juni 

Ett sextiotal PRO:are deltog i tårtkalaset vid Hembygdsgården. Ett långbord stod dukat och Team PRO inledde med några sånger. 
Därefter smakade kaffe med jordgubbstårta förträffligt i det fina vädret och alla tycktes trivas. Det blev också allsång under ledning av Team PRO innan det var dags för lotteridragning. En härlig eftermiddag med trivsam samvaro.
Anita Lindbom

Bidrag till hemsidan

Du som medlem i PRO Habo kan hjälpa till med inslag till vår gemensamma informationskanal, Hemsida "PRO Habo", för att informera om saker som kan vara intressanta för andra PRO:are i Habo.

Det kan vara om någon aktivititet, resa, fest, tillställning eller annan händelse som ni har varit med om.

Det kan även vara en tilltänkt, planerad aktivitet, där man önskar att fler personer skulle intresserar sig att vara med på.

Önskade inslag, liksom foton för att sättas upp på "Bildgalleri" på hemsidan, kan du skicka till hemsideansvarig, Lauri Rytkönen, som bilaga till e-post eller MMS från mobilen (dela foton). Skicka med en kort beskrivning om vad bilderna handlar om och dina kommentarer kring händelsen.

E-post:  Lauri.Rytkonen@telia.com,  Mobil nr: 076 - 11 46 219 


"Nyhetsarktiklar" på denna Start sida finns normalt kring två veckor. Därefter flyttas de "gamla nyheterna" för att lagras under fliken "Nyhetsarkiv"

Aktuellt från Habo

Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks