A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Ålem

PRO gården    

Vår förening heter ÅLEMS PRO-FÖRENING och är verksam geografiskt i områdena Ålem- Timmernabben- Pataholm- Häggemåla med flera byar däromkring. Vi har en egen samlingslokal i "PRO-gården" som är belägen strax efter järnvägskorsningen på vägen mot Bäckebo i Ålems stationssamhälle.VI HAR MYCKET ATT BJUDA PÅ I VÅRAT PRO.   

Vi håller våra möten och trivselkvällar i PRO-gården som är belägen strax efter järnvägskorsningen på vägen till Bäckebo.
ALLA VÅRA AKTIVITETER FINNS UNDER VERKSAMHET. 

PRO Ålems hemsidan är under uppbyggnad därför blir det mycket ändringar.

Webbansvarig: inga-lill.westerblad@tele2.se 
http://www.pro.se/alem
Vår nya hemsida trivs bäst med att visas i webbläsarna Google Chrome eller Firefox. 
Kontaktuppgifter: 
Adress: PRO- gården, Ålem
Telefon till PRO- gården: 073-8058428.
e-postadress: alem@pro.se 

Om ni vill se vad som varit aktuellt från Ålem under året på föreningens hemsida? Gå in på huvudmenyn det blå fältet under nyhetsarkiv, där finner du allt som rapporterats under AKTUELLT FRÅN ÅLEM 2014- 2015- 2016- 2017. 

Aktuellt från Ålem

 • Månadsmöte den 11 december.

  2017-12-11 Månadsmötet den 11 december välkomnades alla medlemmar utav föreningens egen tomtemor och tomtefar, det har nästan blivit tradition att så skall det vara sista mötet för året.

  Läs mer
 • Middag på PRO-gården i Ålem.

  2017-12-01 En mycket lyckat festmiddag som PRO-Ålems duktiga festkommitté anordnade på fredagskvällen. Jättegod mat bra underhållning, ja allt var perfekt.

  Läs mer
 • PRO Ålems sånggrupp har underhållit på Torshaga.

  2017-11-29 PRO Ålems sånggrupp underhöll de boende som bor på seniorhemmet Torshaga även de pensionärer som bor intill servicehemmet fanns på plats. Det är Gunzan Larsson som leder sånggruppen, två saknades i gruppen.

  Läs mer
 • Hyttsills Resa till Pukeberg.

  2017-11-22 Efter maten fick deltagarna pröva på att gravera sina glas, dessa fick man av glasbruket i en välkomstdrink vid ankomst. Full koncentration råder här.

  Läs mer
 • Månadsmöte den 13 november 2017.

  2017-11-13 Månadsmötet den 13 november var det Hans Alerstedt " Nöjesdirektören", som underhöll med sång och musik, lite tal emellanåt.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks