A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Vimmerby PRO

Vimmerby PRO har i dag cirka 460 medlemmar. Föreningen har månadsmöte en gång i månaden. Oftast hålls månadsmötet i Vimmerbyparken och då ges information om olika ämnen och någon form av underhållning bjuds också. Månadsmöten och andra möten annonseras i Vimmerby Tidning.

Föreningen anordnar återkommande aktiviteter som bingo, boule, bowling, bridge och skytte.

PRO Vimmerby har också en egen sångkör som gärna vill få fler medlemmar. Välkommen att vara med i kören och ta del av sångarglädjen.

Studiecirklar genomförs i flera ämnen, bland annat bild och hälsa/gymnastik. Du är välkommen att föreslå andra aktiviteter och studiecirklar som föreningen kan starta om tillräckligt intresse finns. 

Vimmerby PRO:s föreningslokal finns på Furugatan 5, ingång från baksidan av huset. I lokalen arrangeras Bingo på måndagar kl. 14.00.

Välkommen som medlem i vår förening!

Medlemsavgiften är 295 om året.   Klicka här för att bli medlem!.


Lämna text och bilder till hemsidan

För att Vimmerby PRO ska få en levande hemsida är du som medlem välkommen att lämna bidrag i form av text och bilder från resor och olika aktiviteter i föreningen. Kontakta mig på telefon eller via brev eller mejl.
Bertil Axelsson
Furugatan 13 B, lgh 1302
598 34 Vimmerby
Tel 072-710 73 23

bax.vimmerby@gmail.com 

 

Aktuellt från Vimmerby

 • 2017-12-13 Grötfest

  2017-12-15 Till grötfesten i Vimmerbyparken kom ett 80-tal medlemmar. PRO-kören underhöll först med sånger som Ett litet ljus i mitt fönster, Lilla mamma, Den vita duvan och Leende guldbruna ögon. Efter gröt och skinksmörgås, kaffe och pepparkakor kom kören tillbaka med ett antal julsånger, bland andra Bjällerklang, Gå sion din konung att möta, Låt mig få tända ett ljus, Stilla natt och Sjömansjul på Hawaii. Innan lottdragningen läste Roland Axelsson dikten Tomten. Det var ett rikt utbud av vinster i lotterierna, vinster som skänkts av företag och butiker i Vimmerby och till grötfesten hade också COOP skänkt två julskinkor som vinster.

  Läs mer
 • 2017-11-22 Höstmöte och jullunch

  2017-12-15 Mer än 80 medlemmar kom till höstmötet och jullunchen på restaurangskolan. Kall och varm jultallrik serverades och kaffe och pepparkaka. Sune Magnusson tyckte det var roligt att komma tillbaka till Vimmerby och få uppträda för PRO. I publiken fanns en del av hans gamla .

  Läs mer
 • 2017-10-25 Månadsmöte

  2017-12-15 Till månadsmötet i Vimmerbyparken kom 70 medlemmar. Mona G som varit vokalist i Leif Bloms orkester stod för underhållningen. Hon framförde många sången från den tiden och även egna melodier.

  Läs mer
 • 2017-09-20 Månadsmöte

  2017-12-15 62 medlemmar kom till månadsmötet i Vimmerbyparken. Cittragruppen från Ingatorp underhöll mad många kända sånger och Maritha Karlsson från ABF berättade om utbudet av studiecirklar och om nyutkomna böcker.

  Läs mer
 • 2017-08-23 Höstuptakt

  2017-09-13 76 medlemmar kom till höstupptakten på Kröngården och fick njuta av goda räksmörgåsar och kakor till kaffet och av fin musik av PRO-kören. Nedan minnesanteckningar.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks