A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Nottebäck

PRO Nottebäck:s hemsida är under uppbyggnad.

Jag som fungerar som webbmaster vill gärna ha in reportage från verksamheten. Antingen skickar ni in det på mailen till eva.och.sven@telia.com eller ringer du lymig det går också bra. Telefon 0733484161 alt 0474-40834. Du kan även lägga ett papper i min brevlåda så skall jag se till att det kommer in på nätet. Gå  gärna in och läs under flikarna överst.

PRO Nottebäck önskar alla 

En god jul och ett Gott Nytt År

Vi hoppas på att träffas igen i början av januari 2018

Julfesten är genomförd.

Den blev en mycket lyckad fest. Tack alla ni som hjälpt till med matlagning eller skänkt priser till våra lotteier. Se referat i nyhetsarkivet och även snart i bildarkivet.

Loppis i PRO-lokalen 

Vi har loppis i PRO-Lokalens källare, är du intresserad kan du ta kontakt med någon i styrelsen eller mig så släpper vi in dig för att titta eller handla. 

Höstmöte  i PRO-lokalen

Torsdagen den 16 november klockan 15.00 är det höstmöte med information om verksamhetsplan och budget för 2018. Det blir även underhållning med musikcafé med Jan-Charles. Det blir också allsång och  önskemusik. Självklart blir det kaffeservering och lotteri. Välkomna säjer styrelsen. Läs vidare i nyhetsarkviet.

 

Höstens verksamhet startar.

Nu är hösten här och vi dar igång verksamheten igen. Seniordansen har redan startat likaså PROs sånggrupp. Måndagsgruppen startar den 11 september och stavgången den 13 september, månadsmöte den 14 september då Jim och Niklas från Vetlanda kommer att underhålla oss.  Se aktivitetskalendern för vidare information om aktiviteterna.  

Torsdagen den 28 september gör vi ett studiebesök på Volvoverken i Braås. Vi samlas vi PRO-lokalen klockan 12.15 och samåker med egna bilar till Braås för att vara där 13.00. Anmälan om deltagande till Bernt Johansson telefon 0474-40625 senast den 25 september. Vi väntar på guiden       Fler besökare kommer

Detta besök var mycket bra. Tyvärr fick vi inte fotografera inne i fabriken, varför jag inte skriver något om det i nyhetarkivet. Besöket började med att vi fick en allmän historik om företaget samt se en film om företagets produkter. Därefter fick vi kaffe med kaka. När vi fått i oss kaffet blev vi uppdelade i två grupper och fick hörselutrustning på oss samt en reflexväst med besökare på ryggen. Sedan började vår guidning. Vi hade två helt fantastiska guider som kunde allt om företaget. 

NOTTEBÄCKS PRO ORDNAR EN HEMLIG RESA

Välkommen att förlja med på en hemlig resa onsdagen den 4 oktober. Vi åker buss med avresa från PRO-lokalen. Denna resa är genomförd och blev mycket lyckad se referat på nyhetssidan inom kort.

Loppis i PRO-lokalen

Det finns ytterligare varor kvar att sälja så är du intresserad av något eller bara vill titta vad som finns ta då kontakt med någon i styrelsen eller mig (0733484161)så öppnar vi och du kan köpa det som du är intresserad av.  Vi får in nya saker med jämna mellanrum. Välkommen att ta kontakt med någon och kom in och titta.

 

Uppvidingeträffen 25 augusti i Norrhults Folkets Hus

Träffen är genomförd och blev mycket lyckad. Vi var tyvärr bara 80 personer som var där men vi som var där hade roligt och åt god mat. 

 

Boulebanan 

Öppet hus på Boulebanan onsdagen den 21 juni hälsas alla medlemmar välkomna till att prova på boule och titta på den nya anläggningen vid gamla stationen. Vi börjar klockan 18.00 Välkomna!

Detta var ett mycket  lyckat arrangemang. Se fler bilder under bildarkivet

Tack alla ni boulare som hade ordnat detta, Det gjorde ni mycket bra

Öppet hus på boulebanan

 Stavgången är för tillfället inställd .  

Vi hoppas på bättre väder och kör igång när vädret blir bättre. Samling vid PRO-Lokalen onsdagar. Vi återkommer om tiden när det blir aktuellt. Är du intresserad av att gå med ta gärna kontakt med  Lisbeth Johansson eller Eva Johansson för mer information. Vi har i höst varit få som gått. 

Veteranvetartävling 

Tävlingen år genomförd och Älghultslaget vann och gick vidare till distriktsfinal i Hovmantorp

 

Grattis Veteranvetarna  Siv, Andes och Leif

Detta gjorde ni så bra att ni nu blev valda att även deltaga 2017. Denna gång har vi även valt Willy Förster som reserv till laget. Tyvärr  gick det inte så bra men vi önskar Älghult lycka till i distriktsfinalen.

Veteranvetarlaget 2016    Det gjorde ni jättebra Se fler bilder under bildarkivet

 

 

Studierna  för våren  2018.

Vi återkommer efter jul med tid och vad vi skall studera. På förslag är att lyssna på en talbok, läsa om luffarna, blomsterplantering, m.m. Har du någon ide om vad vi skall studera hör av dig till Ingeborg som är studieledare

Boulen

Boulen är inomhussäsong för. Är du intresserad hör av dit till Edvin Korzoneck som är föreningens ansvarige.

Träning är det tisdagar och torsdagar och fredagar. Alla intresserade är välkomna.   

  

Verksamhetsplan 2018

Vi har antagit en verksamhetsplan för 2018. Gå in på om föreningen så kan du läsa vad vi skall syssla med under 2018

 

Nya studiebesök

 

Bingo.

Bingon har för tillfället uppehåll på grund av för få deltagare

Kören 

Ny körledare är Kerstin Mogård och ny speleman är Leif Bergström. 

Vi övar mellan 14.00 och 16.00  Körsång

Canasta

Canasta spelas tisdagar ojämna veckor, med start klockan 14.00 . Canasta

Bingo

Bingo spelar vi varje fredag mellan 14 och 16

 


 

 

Studiecirklar

Har du någon annan cirkel som du vill att vi skall genomföra hör av dig till Ingeborg Hauch som är studieorganisatör på telefon 0474-41138 så försöker vi ordna även denna cirkel.

 Studiecirklar

 

 

 

 

                PRO-lokalen i Nottebäck  

                           Vår egen lokal.

Vi kommer här att börja presentera lite om föreningen och dess verksamhet.

Vi är en förening med  drygt 200 medlemmar men med plats för många fler.

Vi finns i Uppvidinge kommun mitt i det gamla Glasriket.

Vår lokal ligger mitt emellan Norrhult och Klavreström. Lokalen ligger centralt mellan skolan och ålderdomshemmet, affären och Kyrkans Hus.

 

 

 

 

 

Jag vill bli medlem nu >>

Vad är PRO? PRO är en vital organisation för alla Sveriges pensionärer. PRO driver rakryggat pensionärernas intressen och erbjuder medlemmarna en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Läs mer om PRO >>

PROpensionätet Vill du vara med i vår mötesplats på internet, PROpensionätet? Där diskuteras allt mellan himmel och jord. Titta in på fliken ovan, där du också kan anmäla dig.

Titta på Pensionätet >>

Senaste nytt hittar du alltid på www.pro.se. Där kan du även läsa mer om PRO och om vad vi gör.

Kontaktuppgifter:

Föreningens ordförande är Lisbeth Johansson 0474-40625.

Ordförande har mailadress j.bernt@hotmail.se

Föreningen har nu fått en egen e-postadress som är :

notteback@pro.se

Det går bra att skicka mail även till den adressen. 

Som webbmaster fungerar Eva Johansson 0474-40834

eva.och.sven@telia.com

Aktuellt från Nottebäck

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks