A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Torpshammar

 

 

==========================================================

PRO-Torpshammar höll sitt årsmöte i församlingshemmet Torpshammar, fredagen  22:a februari kl:18.00. Trots fredagkväll  och tidpunkt kom ett drygt fyrtiotal medlemmar till mötet. Efter en stunds underhållning av Nils-Erik Persson, kunde så mötet börja.

Ordförande Einar Steen hälsade alla hjärtligt välkomna,  därefter följde sedvanliga mötesrutiner och till ordförande för mötet valdes Tonny Nilsson  till sekreterare valdes Bengt Holmberg. Tack vare valberedningens goda förarbete, blev det en kort formell procedur att besätta såväl styrelseledamöternas platser och deras ersättare.

 Alla ansvarsområden, utom kulturansvarig, blev tillsatta, det blir den nya styrelsens uppdrag att tillsätta. Ett par av föreningens mer kända profiler valde att ta ett steg tillbaka och upplåta sina platser till nya förmågor.  Det gäller vår reseledare Rudolf  Hjalmarsson känd av de flesta i västra PRO-distrikten och vår sekreterare Anita Gradin. ”Rulle” kommer dock att finnas i bakgrunden och hjälpa till, han har dessutom fått en kompetent ersättare i Rigmor Mikaelsson. Anita kommer  också att synas bl.a. genom deltagande i samorganisationens arbete och som ersättare i styrelsen. Till ny sekreterare valdes Bengt Holmberg. Att vår lilla förening stadigt ökat sitt medlemsantal, kan till stor del tillskrivas de som nu trätt tillbaka, liksom att styrelse och ansvariga gjort ett gott arbete på respektive uppdragspost.

När årsmötesrutinerna var över bjöds det på kaffe och smörgås samt som avslutning  lottdragning och klämmiga dragspelstoner med sånger därtill av Nils-Erik Persson. Styrelsen vill tacka alla som ställt upp för vår förening och ser med tillförsikt fram  mot nya mål.

--------------------

 

 

 

Du är varmt välkommen att kontakta oss för information om vår verksamhet och aktiviteter. Kontaktuppgifter till PRO-distriktet finns längst ner på sidan. Vill du bli medlem kan du även registrera dig direkt på länken nedan.

Jag vill bli medlem nu >>

Vad är PRO? PRO är en vital organisation för alla Sveriges pensionärer. PRO driver rakryggat pensionärernas intressen och erbjuder medlemmarna en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Läs mer om PRO >>

PROpensionätet Vill du vara med i vår mötesplats på internet, PROpensionätet? Där diskuteras allt mellan himmel och jord. Titta in på fliken ovan, där du också kan anmäla dig.

Titta på Pensionätet >>

Senaste nytt hittar du alltid på www.pro.se. Där kan du även läsa mer om PRO och om vad vi gör.

Kontaktuppgifter: Torpshammar, Ordförande

Webredaktör: Tonny Nilsson 0691-20161.

Aktuellt från Torpshammar

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks