A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktuellt från Nora

 • PRO-danserna sommaren 2018

  2018-02-06 Det blir åtta PRO-danser i Nora Folkets park i sommar. Danserna startar 26 maj och avslutas 18 augusti. Första dansband ut är kända Holens som premiärspelar och Samzons är dansbandet som avslutar danssommaren. Idel kända dansband.

  Läs mer
 • Lär dig hantera din mobiltelefon eller surfplatta

  2017-12-02 Är du det minsta osäker på hur du använder din surfplatta eller mobiltelefon så är PRO:s studiecirklar om mobil och platta något för dig. Flera cirklar är igång och deltagarna är entusiastiska och tycker cirklarna är väldigt givande. Du får lära dig allt från grunden om det behövs eller kan du en del så får du massor med tips hur telefonen eller plattan används bättre. Under vintern/våren fortsätter nya kurser och utbildningen hålls i Nora och är gratis. Så missa inte att anmäla dig, ring vår expedition tel 0587-14265 (vi är där tisdagar kl 9.30-12-00, andra tider är det telefonsvarare) eller kom in till expeditionen på Rådstugugatan 37D i Nora någon tisdag mellan 9.30-12 så bjuder vi också på fika.

  Läs mer
 • Överst på trappan står ordföranden

  2017-06-02 Överst på trappan i PRO-huset står ordföranden Britt Argårds och väntar på övriga styrelsen som du hittar om du trycker på texten Om föreningen högst upp på sidan och sedan klickar på Styrelsen.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks