A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Musikfrågesport på medlemsträffen.

Tisdagen den 26 september underhåller Duo Lebona på PRO Eslövs medlemsträff. Det blir bl. a. musikfrågesport och lite information från senaste KPR-sammanträdet.

Välkommen till Medborgarhuset kl. 14.00.


 

Wizex ”I Folkparkens tjänst” spelas i Eslöv.

Föreställningen är på Medborgarhuset söndagen den 12 november kl. 16.00.
Pris: 350 kr rabatt 40 kr = 310 kr för PRO-medlem.
PRO Eslöv har bokat 30 biljetter.

Beställ din biljett på eslov@pro.se eller ring till Lena Larsson 073 370 59 23.
OBS! Det är stor åtgång på biljetterna så först till kvarn.

"Bofinken Knut"Denna beskrivande text har vi fått från Wizex.
Fotograf är John Löfkvist.

"I samband med orkestern Wizex 40års-jubileum föddes tanken på en förställning, för sittande publik, där den Svenska Folkparken skulle stå i fokus. ”Vi känner oss otroligt privilegierade som fått vara del av denna historia och kan inte tänka oss något bättre sätt att betala tillbaka”, säger bandets kapellmästare Eric Iversen. ”Vi startar resan på 40-talet och lotsar publiken fram till idag, via Alice Babs, Snoddas, Frank Sinatra, bakmaskiner, nylonstrumpor, Carola, rockringar och en massa annat. Självklart blickar vi tillbaka på Wizex egen karriär, där den hör hemma i den här historien.” Föreställningen som heter ”I Fokparkens tjänst” har gjort stor succé och publiken enats om att detta är en nostalgitripp utöver det vanliga.

Wizex sångerska, Anna Sköld berättar att omställningen, från att spela för dansande publik till att plötsligt ha en salong sittande publik framför sig, inte var helt självklar. ”Visst var vi nervösa men upptäckte snabbt att det var något som passade oss” säger Anna och fortsätter; ”Äntligen får vi leva ut den ”show-ådra” vi haft inom oss hela tiden. Att få sjunga, dansa och även gestalta komiska figurer är underbart. Detta ger mersmak”. Detta visade sig ganska snabbt då Wizex i julas turnerade med en egen Julshow som drog fulla hus på flera teatrar i södra Sverige.

Nyligen släppte Wizex sitt 28:e studioalbum, ”Game Set & Match”, som innehåller låtar från kända låtskrivare som Lasse Holm, Camilla Läckberg, m.fl. ”Vi är också stolta över att hälften av låtarna är våra egna” säger Eric. "


 

Färre kontanter.

Sparbanken Skåne vill inte hantera kontanter. De har inte något beslut om att inte ta emot kontanter men höjer avgifterna för att hantera dessa. Det innebär för PRO Eslöv att vi kommer att få betala avgifter som nästan motsvarar en tredjedel av den summa som ska sättas in. Detta tycker vi är fel sätt att hantera medlemmarnas pengar så därför uppmanar vi dig som har tillgång till Internetbanken eller möjlighet att Swisha avgifter till oss att göra det.

Anmäl er först till aktiviteten (gäller ej medlemsmöten) och sätt därefter in pengarna på vårt bankgiro 5265-4258 eller vårt Swish-nummer 123 006 24 48. Glöm inte att ange vad pengarna avser.

Aktuellt från Eslöv

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern