A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Julmarknadsresa till Wismar-Schwein-Rostock
Anmälningstiden är förlängd. Det finns ett fåtal platser kvar. Passa på och njut av en trevlig tur till Tyskland. Se mer under Aktiviteter/Resor. 

Söndagscafé
Nu har vi haft höstens första Söndagscafé. 10 glada medlemmar samlades för en stunds trevlig samvaro. Varför inte boka in söndagen den 26 oktober då det är dags för nästa Söndagscafé.
Kom till vår lokal på Bredgatan 26 mellan klockan 14.00-16.00.
Ingen föranmälan behövs. Se mer under Aktiviteter/Övriga arrangemang. 

 Höstfest

Ni har väl inte glömt att anmäla er till höstfesten den 31 oktober på Dansrotundan. En kväll i dansens och glädjens tecken. Vi äter tre snittar med öl och vatten. Sedan kaffe med kaka såklart. Pris 150 kronor per pers. Den 10 oktober är sista anmälningsdag. Betalning sker till PRO Lommas bg 5283-6343 senast den 17 oktober. Varmt välkomna att umgås i glada vänners lag. OBS. Det går fortfarande bra att anmäla sig.

 

Höstmöte den 6 november
Missa inte höstmötet. På Dansrotundan klockan 13.30. Fri entré. Se mer under Aktiviteter/möten 

 

Extratur till Ullared
Den 13 november finns det möjlighet att åka till Ullared igen. Anmälan görs direkt till Mårtenssons buss, tel 0410-260 78. Pris kronor 200. Påstigning som vanligt vid Dansrotundan klockan 08.15. 

Körsång på Dansrotundan
Den 20 november klockan 10.00 är det härlig körsång på Dansrotundan. PRO Lunds sångkör gästar oss och och kommer att tillsammans med vår kör sjunga härliga melodier. Passa på och njut av en stor blandad kör på ca 80 personer.
Kaffe och fralla serveras till ett pris av kronor 30. 

Aktuellt från Lomma

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks