A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Alnarp 

Sommarfest

Onsdagen den 4 juni kl 16.00 har vi tänkt avsluta våren och hälsa sommaren med en picnic i Alnarp. Vi samlas på stora gräsmattan framför slottet för lite trevlig samvaro. Ta med egen dryck och picnickorg. Kanske kan du bjuda någon att smaka på något från din egen korg. Kanske blir du bjuden av någon annan att smaka på något från deras korg. Känner du för lite allsång så blir det säkert det. Det blir det eventuellt tipspromenad - kanske tre lekar där vi kan kora den bäste pro-aren.  Kanske annat kul också. Ingen föranmälan. Det enda du behöver göra är att ta med en korg med gott i och ett glatt humör. I händelse av regn ställs det in.


 

OBS. Ändrade tider för måndagsgympan.
Sista gången för terminen blir den 5 maj. Därmed startar sommarens promenader först den 12 maj. 


  

Trivseleftermiddag torsdagen den 24 april klockan 13.30 på Dansrotundan

Zlatan Ibrahimovic är ett levande bevis på möjlighetens ljusbågar som sträcker sig högt över avunden och rädslan för språnget. Enligt förläggaren Eva Bonnier är Björn Ranelid litteraturens Zlatan. 1998 valdes Ranelids språk till att ha utvecklat det svenska språket mest av alla Sveriges författare. Kostnaden är 40:-- inkl kaffe med "kärleksmums". Insläpp från klockan 12.30. Detta är ett arrangemang som PRO Lomma genomför i samarbete med SPF Lomma.

Ulf "Masken" Andersson till Lomma Folkets HusUlf "Masken" Andersson

Ulf "Masken" Andersson kommer till Lomma Folkets Hus den 7 maj klockan 18.00. Passa på och återuppliva glada minnen från vår ungdom. Se mer under Aktiviteter - Teater/musik/show

  

Vårfest på Dansrotundan den 28 maj klockan 16.00

Man som grillarPRO Lommas medlemmar är av SPF Lomma inbjudna till Vårfest. Det bjuds på grillad spädgris med tillbehör. För musiken svarar Double o Seven. Pris 295:-- per person. Sista anmälnings- och betaldag är den 19 maj. 

Aktuellt från Lomma

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks