A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Nu kommer snart våren och många trevliga resor är på gång. Kontakta Margit Henriksson Tel 0414-12189 om du vill veta mer eller anmäla dig.

Du ska känna dig välkommen i PRO Simrishamn. Vår förening tillsatte sin första styrelse i Simrishamn 1944-07-30.Föreningen har idag ca 400 medlemmar. Det är dessa medlemmars intressen som vi skall försöka tillfredsställa dels genom olika aktiviteter och dels genom att bevaka och påverka äldrefrågor inom kommunen. I denna skrift har vi olika aktiviteter som vi driver i förhoppning om att någon passar dig för en trevlig social samvaro i vår förening.

 

 

Vi äro pigga pensionärer som vill glädja er med sång, vi är också motionärer ja vi håller jämt igång.Gymnastiserar och motionerar, vi kastar boule med ett schvung, ja vi är glada pensionärer och vill hålla oss igång. Studier, cirklar och promenader är vår vardagsmelodi. Nej vi lider ej av spader lever uti harmoni. Vi håller samman vår gemenskap vi håller ihop i vått och torrt. En underbar och härlig vänskap, alla sorger blåses bort. Välkommen du också och bli en i gänget.

VÄLKOMNA TILL PRO SIMRISHAMN

 

Nu startar Ann-Christin Råberg en ny kurs "Att lära sig använda Skånetrafikens JoJo kort.

Vi träffas följande dagar den 3 april, 10 april och den 17 april mellan klockan 09.30 - 11.30. Är du intresserad kontakta Ann-Christin på telefon 0414-60230. Välkomna.    

 

 

 

 

Aktuellt från Simrishamn

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks