A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

Den 15 mars börjar dansen för året. Vi dansar på Intim efter Kjällströms orkester. Välkomna!

Tisdagen den 20 mars skall vi, liksom i fjor, köra igång en läsecirkel om Karin Brunk Holmqvists nya bok. I år heter den "Tango i Tabernaklet". Välkomna till lokalen klockan 10.00.

 

 Torsdagen den 22 mars åker vi på shoppingresa till Tyskland.

 

Vi startar en grundkurs i datakunskap torsdagen den 8 mars. Inga förkunskaper behövs. Vi börjar från grunden. Vi håller på från 09.00 till 11.30 i föreningslokalen. Det blir 7 veckor. Alltså 7 gånger att lära sig lite om sin dator. Det kostar 250 kronor för alla gångerna. Rosie Mårtensson skall leda kursen. Anmälan görs till Britt Ivarsson på tel: 0723 341455. I fortsättningen träffas vi torsdagar kl.10.00.

Det finns plats för flera deltagare.

Välkomna att vara med!

 

                                             

 

 

 

 

 

 

 

PRO är med i Pesionärsrådet i Tomelilla. Detta är ett verktyg för pensionärsinflytande. Ingen fråga är för liten eller ovidkommande för att tas upp i rådet. Här behandlas t ex maten på hemmet, trottoarer och vägar, tillgänglighet i samhället för oss lite äldre och andra spörsmål som vi tycker behöver ändras på eller belysas. Hör gärna av er till våra representanter i rådet. Dom för era frågor vidare. Leif Norlin, tel 0417-511872 och Agneta Arvidsson, tel 0417-12663 .

                                                        

 

 

 

 

 

Aktuellt från Tomelilla

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern