A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

På vår hemsida kommer du att få information om vår förening med dess verksamhet.

NÄSTA MEDLEMSMÖTE BLIR DEN 28 AUGUSTI MED UNDERHÅLLNING AV ÖRBY PRO-KÖR. 

INBJUDAN TILL DISTRIKTETS 75-ÅRSFIRANDE MED MUSIKALEN SINGIN IN THE RAIN PÅ BORÅS STADSTEATER DEN 14 OKT. KL. 15.00. INTRÄDE, BUSS FRÅN MARK OCH PAUSÖVERRASKNING 475:-. ÅKER DU EGEN BIL KOSTAR BILJETTEN 375:-. FINNS ÄNNU ETT ANTAL BILJETTER KVAR , ANMÄLAN TILL MARITA 0320 72053

DISTRIKTSFINALEN I VETERANVETARNA VANNS AV HORRED, BOLLEBYGD BLEV TVÅA OCH SEXDREGA TREA. HORRED KOMMER ATT FÖRSVARA DISTRIKTETS FÄRGER I BOHUSLÄN DEN 23 AUGUSTI.

UTTANING TILL RIKSMÄSTERSKAP I TRIPPELBOULE HÖLLS I TORESTORP DEN 15 MAJ. SEGRARE BLEV TORESTORP/ÄLEKULLA, TVÅA BLEV SKENE, DESSA TVÅ LAG GÅR VIDARE TILL DISTRIKTSFINAL I BORÅS DEN 7 JUNI. BÄST AV DE VÅRA BLEV LAG: INGER VOSS, HAN-ÅKE JACOBSSON OCH LARS SÖRBOM SOM BLEV SJUA.

FRITSLASPELENS 9:E OMGÅNGÅNG AVVERKADES I KUNGABERGSHALLEN DEN 14 JUNI MED 69 STARTANDE LAG. SEGRADE GJORDE TÖLLSJÖ, 2:A BLEV ROLFSTORP OCH 3:A TVÅÅKER. FÖR MER INFORMATION GÅ IN PÅ FRITSLASPELEN.SE.

DEN 15 JUNI MÖTTE VI GÅNGHESTER I EN VÄNSKAPSMATCH I BOULE PÅ HEMMAPLAN, EFTER NÅGRA SPÄNNANDE OMGÅNGAR STOD FRITSLA TILL SLUT SOM SEGRARE MED 8-7.

VÄLKOMNA ATT FIRA FRITSLAS EGEN "SOMMARLÖRDAG" DEN 22 JULI TILLSAMMANS MED OSS. VI KOMMER ATT FINNAS I ANSLUTNING TILL VETERANBILSUTSTÄLLNINGEN FRÅN KL. 14.30 TILL C:A 16.30. vI KOMMER ATT BJUDA PÅ EN TRELIG TIPSRUNDA, INFORMATION OCH LOTTERI.

FREDGEN DEN 4 AUGUSTI FIRAR PRO:S SAMORGANISATION I MARK 50-ÅRSJUBILEUM. VI KOMMER ATT FINNAS PÅ MOR KERSTINS TORG FRÅN KL. 14,30 TILL 17,30. VI KOMMER ATT BJUDA PÅ KÖRSÅNG, LINEDANS, BOULE OCH CURLING FÖRUTOM INFORMATION OM VAD DE OLIKA FÖRENINGARNA HAR ATT ERBJUDA.

INBJUDAN TILL CURLING PÅ FRISKVÅRDSDAGEN DEN 21 AUGUSTI. VI FÅR SKICKA TVÅ LAG MED VARDERA 2 SPELARE. ANMÄLAN TILL SIV SAMUELSSON FÖRE DEN 10 AUGUSTI.

BOULETRÄNING VARJE MÅNDAG KL. 9.30 HELA SOMMAREN PÅ BANAN FRAMFÖR SOLGÅRD. 

VÄLKOMNA ATT PROMENERA TILLSAMMANS IGEN DEN 1 AUGUSTI VI STARTAR FRÅN FOLKETS HUS KL. 10.00 OCH GÅR C:A 2-3 KM.        INGEN FÖRANMÄLAN. TA MED EGEN FIKA.

DEN 5 SEPTEMBER I HÖST STARTAR VI YOGA I FOLKETS HUS MED ANITA OCH PIA. VÄLKOMNA ATT ANMÄLA ER TILL ANITA ELLER PIA SENAST DEN 15 AUGUSTI. ANITA TEL. 070 3507925 ELLER PIA 073 3627913.

GYMMET PÅ SOLGÅRD KOMMER ATT HA STÄNGT FÖR ÖVERSYN FR.O.M. 6 JUNI. ÖPPNING EFTER SOMMAREN KOMMER ATT MEDDELAS I MARKBLADET.

KOM IHÅG ATT KOMMUNENS GRATIS FIXARTJÄNST NUMERA ÄR PERMANENT. TELEFONNUMMER HITTAR NI PÅ KOMMUNENS HEMSIDA.

 

 
Webbansvarig  

 

 

 

    

Aktuellt från Fritsla

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks