A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

                               

 Titta in på Samorganisationens hemsida

 Här finner du bla  information om:  

 Friskvårdsdagen kommer att äga rum måndag 21 augusti i Horred. Mer information hittar du på Samorganistationes hemsida.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------

 

 Boka in Onsdag 19 juli och torsdag 10 augusti i era almanackor:

 

 

*Måndagspromenaderna som startade 24:e april fortsätter hela våren. Start  kl. 15:00 från Öxabäcks bygdegård. Vi har möjlighet att välja en kortare eller en längre promenad. Passa på att gå med till spännande platser och få fin gemenskap med andra någonstans i vår vackra natur. Ta med fikakorg och ett gott humör. Promenaderna fortsätter till hösten. Håll utkit efter start-datum inför hösten.  

 

*Föreläsningen torsdagen den 11 maj "BÄTTRE TÄNKA EFTER FÖRE" som bla handlade om hur vi skall förhindra fallolyckor i hemmet samlade många intresserade åhörare. Projektledaren Gerd Klang höll en inspirerande och tankeväckande föreläsning. Efter föreläsningen smakade det bra med en god sopplunch.

 

 *Bönsöndagen, söndagen 21 maj gick årets KYRKRESA till Gunnarps kyrka där vi firade högmässa och vi också fick en intressant guidning i den vackra kyrkan. I Kyrkstugen serverades vi middag och god efterätt. Färden gick vidare genom det sommarfagra landskapet till Källsjö Mejeri. Vi fick ta del av mejeriets historia och serverades kaffe och ostkaka efter deras eget recept.


 *Onsdagen den 19 juli kl 15:00 inbjuds till VÅFFELCAFE´ på dagcentralen.

 

* Torsdagen den 10 augusti kl 16:00 är det åter dags för tipspromenad, korvgrillning och andra trevligheter vid vackra Brokvarn.

   
    Vår fina gamla sockenstuga
     
 
Det moderna Öxabäck   Vacker vy från kyrkbacken

 

 

Aktuellt från Öxabäck

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks