A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO Dalsjöfors

 

Sidor ändrade 2018-01- 18 - Möte -  Sitt - StarHö - Nyhe   Prog  -  Ar

Sidor ändrade 2018-01-17 - Brid Reso - Prom - Nära - JAKHittar Du felaktigheter på vår hemsida, hör av Dig till nån av Web-redaktörerna Alve Kettil 070-787 01 48 eller 033-27 11 31, epost kettil#telia.com eller Bo Artursson 033-27 11 18.  bo.artursson#telia.com

 

Vårens aktiviteter

finns i Programbladet 

samt under resp. flik på Hemsidan.

Låna släpkärra gratis.

Frivilliga till kaffekommittéerna.

Aktivitetskort

Det nya för i år är att alla som deltar i PRO-cirklar ska erlägga en avgift på 100 kr per termin, som berättigar till deltagande i alla våra aktiviteter i Parken. Detta kommer att täcka alla de hyreskostnader vi har. Ni kommer att få ett personligt aktivitetskort och respektive aktivitetsledare tar emot ersättningen. 

Dalträffen

Du vet väl att Du som är pensionär kan delta i de aktiviteter som Dalträffen anordnar. Ett blad om aktiviteterna lägger vi in på hemsidan. DU hittar en länk dit en bit ner i högerspalten.

 

VARFöR ska jag gå med PRO?

Som medlem i PRO får möter Du både gamla och nya vänner. Du kan få nya upplevelser och kunskaper och tillgång till olika förmåner. PRO har ett stort utbud av aktiviteter, som Du kan delta, i såsom, studiecirklar, friskvård, träffar, kulturarrangemang, m.m. Samtidigt stödjer du PRO:s påverkansarbete med att förbättra pensionärernas villkorn i samhället. I medlemskap ingår också en rad förmåner, Tidningen PRO-pensionären, rabatt hos olika reseföretag, anpassade försäkringar, IT-support m.m.  

 PRO i Dalsjöfors  bjuder på många verksamheter. Aktiviteter som tillgodoser flera oika intressen och förutsättningar.

 

Välkommen till oss!

Klicka här för mer information om hur du blir medlem. 

Aktuellt från Dalsjöfors

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks