A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Läs mer under pågående aktiviteter!!

Välkommen att bli medlem och ta del av våra aktiviteter och få nya vänner att fördriva tiden med.

Anmälan se längst ner på sidan.

Verksamhetsberättelse 2014

Se under flik "Om föreningen"

Program våren 2015

Programmet delades ut ill alla medlemmar i januari.
Om ni inte är medlem, tappar bortt det eller inte har det tillgängligt så finns det att läsa under Fliken "Om föreningen /Program. Det är i Acrobat.pdf format. Acrobat reader behövs på er dator för att läsa den. 

1 juni månadsmöte kl 13.00  på ABF Blå salen.
Tema: Bildvisning

Underhållning: Håkan Ström sjunger om "Stockholm - Sveriges vackraste huvudstad"

Protokoll Medlemsmöten

De finns under flik "Om föreningen" välj sedan "Protokoll" och "Medlemsmöten".

Mötet 27 april innehåller info om Kommunala pensionärsrådet och Kommunens anhörigstöd

Mötet 30 mars var årsmöte 2015. Årsmötesförhandlingar med val av styrelse och kommittéledamöter.

På mötet 23 febuari informerade vi i huvudsak om resor och studiecirklar under våren. Tema var Information från Sveriges Begravningsbyråers Förbund. Bl.a att det är bra att dokumentera vad  man vill, viktiga papper man har  och var de finns. Läs mer i protokollet.

 

OBS!
Nu spelar vi boul i Sjödalsparken igen, tisdagar och torsdagar 10 - 12- Välkommen!

Välkommen till Huddinges seniorträff! Pågår varje onsdag från 4 februari 13.30 - 17.00 Plats: Väntjänstens lokal Sjödalsbacken 7 C

Våra seniorträffar är öppna för alla seniorer, anhöriga, närstående och seniorvolentärer. Du är varmt väkommen att delta i en eller flera aktiviteter och evenemang på seniorträffen i centrala Huddinge.

Alla seniorträffar har tillgång till musik, racketspel, bowling, dart, böcker, korsord, målarset och andra spel.

Till föreläsningar, luncher och pyssel behöver du föranmäla dig till frivilligsamordnare Ann-Louise tel:08-535 31206. Mer information under pågående aktiviteter.

Välkommen till Café Huddinge!

Plats Vänjänstens lokal Sjödalsbacken7 C. Tid: 13.00 - 15.00. Varannan torsdag med start 5 februari. Mer information under pågående aktiviteter.

Är du över 65 år, har fått en diagnos (muskelsjukdom, cancer, demens eller annan sjukdom) och vill träffa andra seniorer i liknande situationer? Då är du välkommen till Café Huddinge. där vi fikar, samtalar och gör olika aktiviteter, som exempel tipspromenad, bibliotekbesök, sång, dans, balansövningar, sällskapsspel med mera.

Vi finns dels i centrala Huddinge, dels i Flemingsberg och Vårby där vi även har arabisktalande personal. Ditt deltagaande är självklart kostnadsfritt, och du är välkommen att ta med dig en anhörig eller god vän om du så önskar.

Föranmälan är att rekommendera så att vi kan planera våra aktiviteter utifrån antalet deltagare. För anmälan eller eventuella frågor, kontakta frivilligsamordnare Ann-Louise på tel: 08-535 31206.

Alla önskas en varm, skön vår med fågelsång!

 

Aktiviter i Gula Villan Dalhemsvägen 40 startar 14 januari kl 10.00. Aktiviteterna som förekommer varje vecka finns på aktivitetsplanen. Välkommen!

 

Motionsdans för seniorer på måndagar med start 12 januari på ABF Huddinge. Motion och social samvaro på samma gång! Husband är populära Wahlén och Segebladh. Entré 50:-kronor. Ingen föranmälan.

 

OBS! Studiecirkeln Fåglar har avslutats för höstsäsongen. Den bästa observationen var en flock Steglits i Ågesta. Vi har nu skådat 63 arter i cirkeln sammanlagt.  Start våren 2015 tisdagen den 24e mars kl 10 i PRO-lokalen.

Välkomna!

 

 

16 februari 2015 kl 9.00 - 12-00 i föreningslokalen Sjödalsbacken 7  startar målarcirkeln vill du vara med anmälan till expeditionen tel:08-774 7115. Välkommen!

 


22 september 2015 kl 13.00 - 15.30 startar studiecirkeln släktforskning. Kom och var med det finns platser kvar. Det är intressant att upptäcka vad släkten har haft för sig. Anmälan till Birgitta Winblad tel: 0762-099902. Välkommen!

 

Ekonomicirkeln startar den 23 september kl 10.00 - 13.00.

Anmälan till expeditionen 08-774 7115. Välkommen!

Maj kan du åter ta en svängom på Folkes i Folkets hus i Huddinge centrum, med start klockan 18.00. Du som ska åka buss ska anmäla dig på telefon 08-535 31206. I annat fall är det bara att komma! Välkommen!

 

 

OBS! OBS!

Studiecirkeln "Höga kusten" är INSTÄLLD pga för få anmälningar.

25 - 28 maj resa till Höga kusten med buss. . Kostar 4000:-kr/pers.

 

Pensionärslunch

Som pensionär kan du äta en rejäl lunch för 39:-kronor i många av kommunens skolor. Varmrätt, sallad, dryck, smör och bröd ingår. På www.huddinge.se hittar du en lista över skolmatsalarnas öppettider och menyn för vårterminen. Huddinge servicecentrum , tel 08-535 300 00 kan berätta mer om vilka skolor det gäller och var du kan köpa häften med lunchkuponger.

 Aktuellt från Centrala Huddinge

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks