A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO - alltid på väg framåt...


Välkommen till PRO Lidingöseniorernas hemsida!
Hemsidesredaktör: Anita Hitterdahl, telefon 073-919 00 32,
E-post: a.hitterdahl@gmail.com 

Tipsa gärna om aktuella händelser/evenemang. 

 Glöm inte att titta in på vår nya facebooksida - "PRO Lidingö"

Aktuellt från Lidingö

 • Vårpromenad i Gamla Hjorthagen

  2018-04-18 Det var 19 glada pensionärer som samlades i Ropsten måndagen den 16 april där Chris Cederlöf, dagens guide, väntade för att ta oss med på en kulturhistorisk rundvandring i Gamla Hjorthagen.

  Läs mer
 • Resa till Tullgarns Slott

  2018-03-20 Resa till Tullgarns Slott - med en glimt av Trosa. Tisdagen den 28 augusti. Lista för deltagande finns i Stugan.

  Läs mer
 • Årsmöte

  2018-03-17 Årsmötet hölls den 15 mars i Ansgarskyrkan. Operasångerskan Linnea Sallay underhöll därefter med sång och musik. Ett tjugotal PRO:are valde att avsluta dagen med en enklare måltid i Stugan med gamla och nya vänner.

  Läs mer
 • Internationella kvinnodagen

  2018-03-12 Internationella kvinnodagen firades med en klädbytardag i Stugan den 8 mars. Blusar, klänningar, tröjor, jackor/kavajer och byxor i olika färger, storlekar och modeller provades och bytte ägare. Roligast var naturligtvis att få träffas, skåla i bubbel, prata och skratta.

  Läs mer
 • Konsumentprisundersökning

  2018-02-28 Sedan 20 år tillbaka redovisar PRO årets prisundersökning. Syftet med undersökningen är att uppmärksamma priserna och öka prismedvetenheten hos både våra medlemmar och allmänheten.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks