A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Om föreningen

Ordförande har ordet

Ordförande har ordet.

Hoppas ni haft fina upplevelser med PRO Lidingöseniorerna under den gångna hösten. Jag vill verkligen tacka alla de funktionärer som bidragit till att vi kunnat genomföra vårt program.

I år har vi vikt måndagarna till stavgång på Lidingö undantaget vårpromenader då vårt mål är förlagts till olika platser i Stockholm.

Nytt för i år är också att vi startat en facebooksida - "PRO Lidingö". Ni är också välkomna att bidra med information till hemsidan.

Likaså får ni inte missa att lämna era mejladresser. Vi vill så snabbt och enkelt som möjligt kunna nå medlemmarna om det är något vi behöver informera om.

Sommaren startar vi med PRO-dagarna. Dagen där på, den 12  juni öppnar vi också vårt sommarkaffé på Hustegaholm. PRO ansvarar för serveringen de första fem veckorna. Därefter lockar vi våra medlemmar till sommarutflykter.

Tre resor finns också på programmet.

Jag önskar dig en härlig vår och sommar tillsammans med PRO Lidingöseniorerna!

Leif Fryklund
Ordförande PRO Lidingö

 

 

 

.......................

Hoppas ni alla upplevt vårterminen med PRO som rolig och trevlig.

Ett minne som jag bär med mig är då 50-talsbandet "New Generation" spelade på vårt årsmöte. Jag blev själv uppbjuden till dans av min fru Ingrid och många fler än jag kände hur det ryckte i dansmusklerna.

Därför har vi åter bjudit in detta härliga band att spela på vårt höstmöte i Föreningasgården i november (30/11) och vi kommer att hålla en del av lokalen öppen för dans. Ost och vin står på menyn och vi hoppas på en riktig feststämmning.

En resa att se fram emot är den till Karlstad och Lars Lerins Sandgrund där konstnären ställer ut permanent. Vi åker tåg till Karlstad, som blir smidigast med tanke på att det är mycket som ska hinnas med under dagen.

Nytt för i år är också en filmvisning i Stugan. Annars är det mesta för hösten välbekant, så håll till godo.

Jag önskar dig en härlig höst med Lidingöseniorerna.

Leif Fryklund