A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

 

 

 

Medlemsmöten

 

Kommande möten är ju: 10 mars (Årsmöte) 14 april (PUB afton) samt 12 maj.

På förra medlemsmötet den 14 jan. hade vi besök av närpolisen. Ett mycket uppskattat möte. Den 21 jan. var jag med i "grannstödsbilen" (jag kör 1 gg i månaden) Vi kör runt och även går runt i Spånga - Tensta - Hjulsta för att titta efter ev. konstigheter.

När vi startar på förmiddagen så har vi alltid kontakt med Närpolisen för att höra om det är något speciellt vi skall hålla utkik efter. I dag fick vi så reda på att två "herrar" hade ringt på hos en äldre dam (95 år) och utgav sig för att vara från elverket och skulle kontrollera inne i lägenheten. Så småningom ville man ha betalt för det hela, men eftersom damen i fråga inte hade kontanter så tog man hennes bankomatkort och kod, plockade ut närmare 20 tusen kronor och försvann. Polisen kan inte nog poängtera att: Aldrig släppa in personer som man inte känner samt aldrig lämna ut bankomatkort och koder. 

 I dag den 11 februari informerade Syn och hörselkonsulent Yvonne Olsson oss om de hjälpmedel som finns att tillgå för personer som har problem med syn och hörsel. Hon var verkligen bra.

 

 

 

 Jag vill bli medlem nu >>

Vad är PRO? PRO är en vital organisation för alla Sveriges pensionärer. PRO driver rakryggat pensionärernas intressen och erbjuder medlemmarna en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Läs mer om PRO >>

PROpensionätet Vill du vara med i vår mötesplats på internet, PROpensionätet? Där diskuteras allt mellan himmel och jord. Titta in på fliken ovan, där du också kan anmäla dig.

Titta på Pensionätet >>

Senaste nytt Senaste nytt från PRO centralt hittar du alltid på www.pro.se. Där kan du även läsa mycket mer om PRO och vad vi gör.

Kontaktuppgifter PRO Stockholms län, Box 7016, 121 07 Stockholm/Globen Besöksadress: Renathvägen 2 Johanneshov E-post: info@stockholm.pro.se Telefon: 08-411 04 55 Fax: 08-411 04 75

Aktuellt från Spånga

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks