A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Kultur

Medlemsmöten, föreläsningar, studiecirklar, resor, studiebesök – ja, det mesta som har med kultur och samhälle att göra kan du ta del av genom att vara med i PRO Kultur. Tack vare ett nära samarbete med ABF Stockholm kan föreningen erbjuda många fina program med några av Sveriges förnämsta kulturpersoner, journalister och forskare.

 

Vårens spännande utbud hittar du nedan på denna hemsida. Under olika flikar på hemsidan finns också info om aktiviteter. Se framförallt Aktivitetskkalenern där alla evenemang ligger i datumordning .

Ibland får vi specialerbjudanden om olika kulturarrangemang som vi snabbt vill kunna skicka ut till er. Det händer också att det av olika anledningar blir ändringar i det fastlagda programmet och då vill vi kunna meddela det snarast. Har du ännu inte meddelat oss din mejladress skicka ett mejl till agneta.charp@telia.com.

Vårprogrammet 2018 hittar du här (i pdf-format, kan ta flera sekunder) 

VÄLKOMMEN till ÅRSMÖTE med PRO Kultur måndag 23 april kl 15.30 i ABF-huset, Sveavägen 41 Årsmöteshandlingar kommer att finnas utanför lokalen två timmar innan årsmötet börjar. Före årsmötet, kl 14.00, föreläser Johanna Palmström utifrån sin biografi över Gudrun Schyman – Det gäller livet 

Tyvärr  är pga sjukdom visningen av Julius Hus, Fre 23 mars inställd.

                         

 

 

Läs en fyllig redogörelse om allt intressant PRO Kultur gjorde 2016 här

Läs en fyllig redogörelse om allt intressant PRO Kultur gjorde 2015 här

Aktuellt från Kultur

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern