A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Kultur

Medlemsmöten, föreläsningar, studiecirklar, resor, studiebesök – ja, det mesta som har med kultur och samhälle att göra kan du ta del av genom att vara med i PRO Kultur. Tack vare ett nära samarbete med ABF Stockholm kan föreningen erbjuda många fina program med några av Sveriges förnämsta kulturpersoner, journalister och forskare.

 

Häromdan vann PRO Kultur distriktstävlingen i PRO-vetarna - en omtyckt frågesporttävling. Vi går nu vidare till regionfinal i Jönköping i augusti. Vårt lag bestod av Catharina Wettergren, Jan Forsell och Agneta Charpentier.

Sommarens spännande utbud hittar du nedan på denna hemsida. Klicka på "här". Under olika flikar på hemsidan finns också info om aktiviteter. Se framförallt Aktivitetskkalenern där alla evenemang ligger i datumordning .

Ibland får vi specialerbjudanden om olika kulturarrangemang som vi snabbt vill kunna skicka ut till er. Det händer också att det av olika anledningar blir ändringar i det fastlagda programmet och då vill vi kunna meddela det snarast. Har du ännu inte meddelat oss din mejladress skicka ett mejl till agneta.charp@telia.com.

Sommarprogrammet 2016 hittar du här  (i pdf-format, kan ta flera sekunder att öppna)  OBS Visningen av HAMN är onsdagen den 29 juni inte den 30 juni.

Mer om sommar-resan till Wrocław -  Europas kulturhuvudstad 2016 finns här

Mer om kulturresan till  Prag i sommar finner du här

 

Läs en fyllig redogörelse om allt intressant PRO Kultur gjorde 2015 här

Aktuellt från Kultur

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern