A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 Läs här PRO-TYRESÖ:s tidning FÖRENINGSNYTT

Vill du ha större text: Tryck Ctrl+ (kan göras flera gånger). 
Återgå med Ctrl 0 (noll)

Senast ändrad 2018-03-10


Anmäl när du byter adress

För att få hem PRO-tidningen och annan post från PRO måste vi ha rätt adress till dig som medlem
.Läs mer


OBS! Ändrad lokal för PUB-kvällen 15 mars och 12 april!

På grund av renovering av hus C i Kvarnhjulet, där vi vanligtvis brukar ha våra PUB:ar, kommer
vi den 15 mars och 12 april att hålla till i nedervåningen i Tyresö Bygdegård Kyrkvägen 7.
Dit kan man ta sig med SL-buss 875, hållplats Tyresö kyrka, och sedan gå c:a 100 meter.


Årsmöte med Tyresö pensionärsförening-PRO

I Kvarnhjulet, lokal Nyfors, onsdag den 28 mars 2018


Vi startar kl 11.00 med kaffe med tilltugg och lottförsäljning.
Kl. 11.15-11.45 Spelglädjen underhåller.
Kl. 11.45-12.30 Rapporter.
Kl. 12.30-14.00 Årsmötesförhandlingar.
Läs mer


Sven Lionell i ord och ton

Det är 1 år sedan Sven Lionell gick bort och vi vill därför ge Tyresöborna en ny möjlighet att återknyta bekantskapen med Svens stora produktion av teater och revyer. Föreställningen är full av sång- och musikglädje. Tyresö Teaterförening presenterar en föreställning med Sven Lionell i ord och ton. PRO Tyresö har bokat en förställning, 100 platser för oss söndag 11 mars kl 16.00. Bra tid för oss äldre och trevligt att gå tillsammans med PROvänner. Anmälan till Peter Inghe tel. 073-0436423.
Övriga speltider m.m läs här


Aktionsgruppen för äldrefrågor

Nu har vi skakat liv i Aktionsgruppen för äldrefrågor. Aktionsgruppen består av medlemmar organiserade i PRO och SPF i Tyresö. Ta fram almanackorna och notera de här två datumen!
Onsdag den 21 mars kl.18.30 blir det utfrågning av våra lokala politiker inför höstens val i föreningsgården Kvarnhjulet sal Nyfors, Pluggvägen 6 hus B.
Fredag den 4 maj ”Stora pensionärsdagen” ska vi åter en gång gå med plakat från biografen Forellen in till torget i Tyresö Centrum.
Läs mer


Bouletävling

Inbjudan till 4:de RimBoulen 2018. PRO i Rimbo har startat RimBoulen för att vitalisera boulespoten i Roslagen och få i gång ett utbyte över länsgränsen. Tävlingen spelas alltid sista lördagen i augusti. Låter det intressant? Läs mer


Öppet hus Hörselskadades förening (HRF) Haninge-Tyresö

Öppet hus för alla som vill träffas och få info om hörsel. Hos oss kan du även köpa batterier till din hörapparat till självkostnadspris. Plats: Handenterminalen 4, Handen.
Vi kommer även att finnas med på PRO Tyresös månadsmöten för att informera och även sälja batterier till hörapparater.
Tider, läs mer


Syn- eller hörselinstruktör i Tyresö kommun

För dig som har fått försämrad syn eller hörsel så har Tyresö kommun en syn- och hörselinstruktör som heter Rickard Lundby.
Läs mer


Pensionärsrabatter i Tyresö och Trollbäcken

Flera företag i Tyresö centrum och Trollbäcken lämnar pensionärsrabatter vissa tider och vissa dagar. Var beredd att visa medlemskort!

Läs här vilka företag som lämnar rabatt


Efterlysning!

Vill du bli min medhjälpare? Sedan något år har PRO Riks ett nytt medlemsregister kallat Hjördis. I varje lokalförening, som i till exempel PRO Tyresö, bör det vara två personer som kan detta system. Om du har viss datorvana och vill lära dig något nytt, ta då gärna kontakt med mig, Berit Holm, tel. 0723-30 87 57 registrator i PRO Tyresö, så blir jag glad. Vi behöver dig!


Tyresöradion

Lyssna på PRo-nytt i Tyresöradio 91,4. Gör följande om du har tillgång till internet: 
Logga in på: http://tyresoradion.se. I övre högra hörnet finns en sökruta där du skriver in PRO-nytt. Tryck på Sök och välj sedan vilket av programmen du vill lyssna på. Har du inte tillgång till inernet. Ställ in radions FM-kanal på 91,4 där det dgnet runt rullar en slinga med aktuella program, bland annat senaste PRO-nytt, om det finns inlagt i slingan.


Teaterbiljetter

Välkommen att boka teaterbiljetter till Stadsteatern! Du får 20 procent på ordinarie pris. Läs mer


Facebook-grupp "Äldreuppropet i Tyresö"

Här kan pensionärer, blivande pensionärer och anhöriga yttra sig om äldreomsorgen, när det gäller boende, vård och förebyggande friskvård. Läs mer


Om våra studiecirklar i PRO Tyresö

Här kan man välja att delta i allt ifrån hantverkcirklar, litteratur, konst, mm, ur det variationsrika utbudet som finns. Eller varför inte komma till "Pratkaféet/Handarbetskaféet", Sikvägen 14, med eller utan handarbete, ta en fika, prata och umgås med andra trevliga PRO:are. Vi ses i lokalen varje fredag kl. 10.00-12.00 med start den 15 september. Kaffe och bröd kostar 20 kr.Läs mer 


"Artister" till Pub-eftermiddag

Någon som kan sjunga, spela, läsa eller berätta något. Det finns många dolda talanger
Läs mer


Trygghet genom ett telefonsamtal

Pensionärsföreningarna PRO och SPF i Tyresö vänder oss tillsammans med Väntjänst till dig som är ensamstående pensionär i Tyresö och som skulle känna det tryggt om vi varje dag vakar över att du befinner dig väl och påkallar hjälp om det skulle behövas.
Läs mer


Utdelning av Föreningsnytt

Vi har ett antal flitiga tidningsutdelare, som 4 gånger om året ställer upp och bär ut Föreningsnytt till PROs medlemmar, men ser gärna fler som kan ställa upp. Intresserad?
Läs mer


 

 

 

 

Aktuellt från Tyresö

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks