A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

En förening för gemenskap

 Aktiviteter i gemenskap

Genom olika aktiviteter som resor, kulturupplevelser, studier och tematräffar vill vi våra  medlemmar möjlighet att öka sin livskvalitet och få möjlighet att odla sina intressen. Men även att berika det sociala livet genom att ge möjligheter att under trivsamma former träffa andra medlemmar

Här kan du läsa mer om meningen med föreningen

 

Aktuellt från Gustavsberg - Ingarö

 • Julgransplundring

  2018-01-11 Årets första medlemsmöte samlade många medlemmar som hälsades välkomna av vår förenings ordförande Christer Hedberg. Han påminde om att vi i höstas hade firat föreningens 65-årsdag. En av de presenter vi då fick var ett kaffe och kakor till detta möte. Det smakade bra under lottförsäljningen. Värmdö Bälgarna underhöll med musik under kaffet.

  Läs mer
 • PRO-tonerna annandagen

  2017-12-26 PRO-tonerna är en tillgång både för föreningen och för samhället. Det sägs att kören över 20 gånger har sjungit annandag jul i Gustavsbergs Kyrka.

  Läs mer
 • Lucia med allsång

  2017-12-22 Ull slog an de första tonerna på gitarren och Christer höjde rösten. Så var sången igång.Inte bara första versen utan hela sången. Det märktes att det var låtar från vår sångskatt som sjungits både i skola och för barn och barnbarn. Ljuset dämpades och en grupp från Hemmestaskolan tågade in och bjöd på både unison sång och soloframträdanden.

  Läs mer
 • 65-årsfirandet

  2017-11-27 Som det kan vara på ett jubileum så blickades det bakåt. Anknytningarna till orterna Gustavsberg och Ingarö framgick tydligt på jubileumsdagen. Mer om detta här nedan.

  Läs mer
 • Information om föreningen

  2017-09-20 De egna medlemmarna fick information om det rika utbud som vi har i vår PRO-förening. De fick information från cirkelledare och möjlighet att anmäla sig till höstens studiecirklar.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks