A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Generationskollo på Gysinge

Åk på kollo med barnbarnen

PRO folkhögskola i Gysinge utnyttjar anläggningens möjligheter i sommar till ett sommarkollo. Här finns bra rum, mat och natur. Och därmed möjligheter till olika aktiviteter.

Se mer om detta

Aktuellt från Gustavsberg - Ingarö

 • Bostadstillägg

  2015-05-23 Bostadstillägg är ett skattefritt tillägg som du kan få om du är pensionär och har låg pension. Här kan du läsa mer om bostadstillägg och ta reda på om du kan ha rätt till det.

  Läs mer
 • Medlemsmötet 21 maj

  2015-05-21 PRO-tonerna förde oss tillbaka till 70-talet och var höjdpunkten på medlemsmötet.

  Läs mer
 • Gustavsbergsdagen

  2015-05-16 Det gäller att tala om att föreningen finns och är aktiv. Flera styrelsemedlemmar hade möjlighet att möta pensionärer och blivande pensionärer. Vi hade fått en bra plats och presenterade vår förening med trycksaker och samtal. Strandflaggan med loggan vajade för en stilla vind och vår mötesplats var fint möblerad i blått och vitt.

  Läs mer
 • Planer för Ingarö

  2015-05-16 Du har själv eller tillsammans med andra möjlighet att yttra dig över en del här planerna. Ta gärna tillvara den möjligheten. Det hänger samman med hur långt planprocessen har gått.

  Läs mer
 • Planer för Gustavsberg

  2015-05-16 Efter att kommunen haft en viss tröghet i planeringen av hur framtidens Gustavsberg skall se ut har det nu lossnat. Det innebär att det just nu är många planer som vi som allmänhet kan yttra oss om. Det hänger samman med hur långt planprocessen har kommit. Läs mer om detta på kommunens hemsida.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks