A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

En förening för gemenskap

 Aktiviteter i gemenskap

Genom olika aktiviteter som resor, kulturupplevelser, studier och tematräffar vill vi våra  medlemmar möjlighet att öka sin livskvalitet och få möjlighet att odla sina intressen. Men även att berika det sociala livet genom att ge möjligheter att under trivsamma former träffa andra medlemmar

Här kan du läsa mer om meningen med föreningen

 

Aktuellt från Gustavsberg - Ingarö

 • På 50-talet

  2018-02-13 Värmdö PRO ordnade ett besök på Nordiska Muséets utställningar om 50-talet. Flera medlemmar från vår förening passade på att hänga med.

  Läs mer
 • Matens betydelse

  2018-01-27 Gunilla Holmström som är en av våra friskvårdsledare deltog i föreläsningsdagen "Matens betydelse för glädje och för att bland annat undvika fallskador.

  Läs mer
 • Cirkelledarträff

  2018-01-24 Cirkelledarna fick från ABF information om målsättningen med folkbildningsuppdraget. De fick även en första information om hur cirklarna kan redovisas till ABF.

  Läs mer
 • Italien information

  2018-01-22 Det blev stort intresse för den tågresa till Italien som Gunilla Holmström tagit initiativ till. Det blev en studiecirkel i gruppen Res och lär.

  Läs mer
 • Julgransplundring

  2018-01-11 Årets första medlemsmöte samlade många medlemmar som hälsades välkomna av vår förenings ordförande Christer Hedberg. Han påminde om att vi i höstas hade firat föreningens 65-årsdag. En av de presenter vi då fick var ett kaffe och kakor till detta möte. Det smakade bra under lottförsäljningen. Värmdö Bälgarna underhöll med musik under kaffet.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks