A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Gott Nytt År! till alla medlemmar och sidans besökare.

Det har börjat komma saker upp i aktivitetskalender för kommande år! Ta en titt där! Det blir t ex en teater resa i april då vi ska se Gentlemannen. Läs mer om det under Verksamheter- resor-.

Poppulära vattengympan återkommer igen! Det finns platser kvar!!!!

Intresse att lära sig spanska under våren med Ingemar Wiberg. Hör av er till Hilkka isåfall.

Aktuellt från Öregrund

 • Terminsavslutning

  2017-12-04 Nu har ett år gott igen och vi har fått njuta årets julbord med det traditionella med ett fint upplägg med ny möblering så vi kunde bli fler än tidigare år. Maten smakade lika gott som det alltid, alla fall de åren redaktören har varit med, har gjort.

  Läs mer
 • Pågående kurs

  2017-10-16 Vinprovningskurs har pågått nu minst fem terminer. Mycket kunnig Rolf Tämnervik har delat med sig av sina kunskaper om vinernas intressanta "innehåll" för ett gäng "kunskaps törstande" skara. Det har smakats, doftats, (inte luktats), kollats på färg mm. Nu har vi kommit så långt som till att prova med mat. Vad sägs om t ex vitt vin till rotmos!?

  Läs mer
 • Trivsel i oktober

  2017-10-02 Idag var oktober månads Trivselträff på Societetshuset. Trots en miss i annonsering så hittade medlemmarna alla fall i mängder till mötet. Vår ordförande var inte med idag så "råttorna" fick dansa på borden. Nej då! Vår viceordförande Wirginia lotsade oss galant genom programmet som var en blandning av information och underhållning.

  Läs mer
 • Teater resa

  2017-10-01 Den sista september tog ett glatt gäng bussen till en eftermiddags föreställning i Stockholm på Scalateatern. Med kända aktörer som Ann Petrén och Björn Kjellman. På repertoaren för dagen stod Lars Molins älskade "Den tatuerade änkan". Till och med vädret var fint när vi reste och anlände till Stockholm. Det var 17 plus grader och solsken.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks