A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Nu närmar sig hösten och våra aktiviteter kommer i gång med full fart! Ta en titt till Aktivitetskalender! Observera ny veckodag för Boulen!

Vi har planerat en teater-resa i samarbete med Se-resor den 30 september.

Vi skall se "Den tatuerade änkan" av Lars Molin, på Scalateatern i Stockholm. I rollerna kommer vi att se Ann Petrén och Björn Kjellman.

Det finns platser kvar på denna resa. Vi åker från Öregrund kl 12 00 och föreställningen är kl 15 00, så vi kommer hem i god tid innan läggdags och sista färjan.

Priset är 975kr inkl teaterbiljett, bussresa och smörgås med kaffe/the i bussen innan hemresan.

Kontakta Hilkka per telefon 0734 132 182 eller e-post hilkkafriman@live.se

 

Första TRIVSELTRÄFF för hösten den 4 de september kl 13 00.

GLÖM INTE BORT HELLER ATT BESÖKA PÅ VÅR "FIKA" PÅ BADORTSDAGEN DEN 19 AUGUSTI PÅ KYRKANS HUS!!!!!


 

Aktuellt från Öregrund

 • Stockholms resa

  2017-05-30 Resan till Stockholm blev trevlig fast det regnade i stort sett hela resan. Vi var ett glatt sällskap som äntrade bussen som vår trevliga chaufför Thomas från Forsbergs Buss rattade skickligt på alla dem trånga ställen i storstan. Fika fick börja besöket och det gjorde vi på Grillska Huset, i Gamla Stan, som nu ägs av Stockholms Stadsmission. Introduktion av husets historia berikade goda mackor och kaffe. Sedan vidare till Storkyrkan där mycket kompetent guide gav en mycket historia och humor innehållande historia av både kyrkan och även delar av Stockholms historia.

  Läs mer
 • Populär vårbuffé

  2017-05-29 Vårterminen med Trivselträffar fick sin avslutning med en Vårbuffé på Restaurang Kvarken på Sundsveden. Detta var väldigt populärt, för alla som ville följa med fick tyvärr inte plats. Lokalerna kunde inte ta emot fler än dem 98 personerna som fick åka med bussarna som körde oss dit. Vädergudarna var med på vår sida, inte så varmt men det regnade inte och vi fick vara även inomhus för den delen.

  Läs mer
 • Maj månads Trivseträff

  2017-05-08 Dagens Trivselträff var var en riktigt trivsamt möte. Tyvärr så gick många miste av god underhållning, kanske att vårvärmen uteblev och bjöd isvindar istället. "Dalmasen från (Örbyhus )och Borlänge var en mycket underhållande trubadur. Dan Andersson, Evert Taube mm fick vi höra om både historia och musik av. Puch Magnus Olsson spelade luta, munspel och sjöng.

  Läs mer
 • Första dansen!

  2017-04-04 Idag hade vi dans på Trivselträffen. Inte var det så många som det brukar vara på våra träffar. Antingen att vi hade det på en tisdag eller många var hemma och packade inför resan till Island. Eller så var man rädd att gå ut i vårväder och blåsten. Vi som var där hade iallafall mycket roligt. Fika med goda smörgåsar och lotteri. Thommy som agerade DJ Thommy M, informerade också om aktuellt.

  Läs mer
 • Veteranvetar tävling

  2017-02-09 Idag var det två lag som träffades i Öregrund, Sven Persson hallen, och tävlade i det årligen återkommande Veteranvetar tävlingen.Från Vittinge var gästerna som tävlade mot vårt lag. Från varje deltävling går vinnande lag vidare till nästa o s v. Den allra sista tävlingen för året blir först i november.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks