A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Thuns för shopping! 7 november läs mer på Aktivitetskalendern

 

Glöm inte att anmäla dig till kryssningen den 22 oktober för att äta Viltbord på m/s Eckerö. 


 

Aktuellt från Öregrund

 • Pågående kurs

  2017-10-16 Vinprovningskurs har pågått nu minst fem terminer. Mycket kunnig Rolf Tämnervik har delat med sig av sina kunskaper om vinernas intressanta "innehåll" för ett gäng "kunskaps törstande" skara. Det har smakats, doftats, (inte luktats), kollats på färg mm. Nu har vi kommit så långt som till att prova med mat. Vad sägs om t ex vitt vin till rotmos!?

  Läs mer
 • Trivsel i oktober

  2017-10-02 Idag var oktober månads Trivselträff på Societetshuset. Trots en miss i annonsering så hittade medlemmarna alla fall i mängder till mötet. Vår ordförande var inte med idag så "råttorna" fick dansa på borden. Nej då! Vår viceordförande Wirginia lotsade oss galant genom programmet som var en blandning av information och underhållning.

  Läs mer
 • Teater resa

  2017-10-01 Den sista september tog ett glatt gäng bussen till en eftermiddags föreställning i Stockholm på Scalateatern. Med kända aktörer som Ann Petrén och Björn Kjellman. På repertoaren för dagen stod Lars Molins älskade "Den tatuerade änkan". Till och med vädret var fint när vi reste och anlände till Stockholm. Det var 17 plus grader och solsken.

  Läs mer
 • Balansera mera

  2017-09-27 Socialstyrelsen har utsett vecka 40 till: Balansera mera och även vi kommer att uppmärksamma detta på kommande Trivselträff på måndag 2/10. Även Östhammars kommun uppmärksammar detta så att vi alla kan få lite idér och tips hur vi kan undvika att "ramla"

  Läs mer
 • Då och nu

  2017-09-04 Höstens första Trivselträff blev en mycket intressant upplevelse. Gillis Herlitz kunde berätta för oss om hur tiderna har förändrats. Han talade hur vår generation kallas den moderna och dem som är födda i slutet av 80-talet eller senare postmoderna.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks