A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Viktig information till alla! här under

Tyvärr måste vi meddela att vår mycket kunniga reseorganisatör Eva har avsagt sig uppdraget. Som ersättare/kontaktperson blir Hilkka Friman efter styrelsebeslut idag 23/3. Hilkka kommer att ha stöd av hela styrelsen i detta uppdrag och hon hoppas att ni alla medlemmar hjälper till att lämna önskemål till resor, korta som långa, allt är välkommet. 

Planerade resor som Eva har påbörjat kommer att genomföras om tillräckligt med resenärer anmäler sig till dessa. 

Kontakta Hilkka per telefon 0734 132 182 eller e-post hilkkafriman@live.se

Aktuellt från Öregrund

 • Första dansen!

  2017-04-04 Idag hade vi dans på Trivselträffen. Inte var det så många som det brukar vara på våra träffar. Antingen att vi hade det på en tisdag eller många var hemma och packade inför resan till Island. Eller så var man rädd att gå ut i vårväder och blåsten. Vi som var där hade iallafall mycket roligt. Fika med goda smörgåsar och lotteri. Thommy som agerade DJ Thommy M, informerade också om aktuellt.

  Läs mer
 • Veteranvetar tävling

  2017-02-09 Idag var det två lag som träffades i Öregrund, Sven Persson hallen, och tävlade i det årligen återkommande Veteranvetar tävlingen.Från Vittinge var gästerna som tävlade mot vårt lag. Från varje deltävling går vinnande lag vidare till nästa o s v. Den allra sista tävlingen för året blir först i november.

  Läs mer
 • Årets första Trivselträff

  2017-02-06 Vi hade artistbesök på vår första Träff. Många kom idag till Societetshuset för att lyssna och se Evert Ljusberg livslevande. Det var han verkligen livslevande, alltså!

  Läs mer
 • Julhälsning från vår ordförande

  2016-12-19 Ni kan se hela bilden när ni klickar på "Läs mera"

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks