A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Björklinge

V75 Tillsammans Söndag 26/11 kl 13.30. Tag med det du själv vill äta och dricka

-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-

JULFESTEN                       

 Bildresultat för tecknade girlanger   

Nu är det dags att anmäla sig till PRO Björklinges julffest som är lördagen den 9 december klockan 13..00.Vi beställer hem cateringmat som vanligt och ni får själva ta med er det ni vill dricka till maten. Detta kostar 250 kronor per person. Ni anmäler genom att sätta in beloppet på PRO Björklinges Bankgiro 396-9300 eller Plussgiro 439 24 53-9 så det är föreningen tillhanda senast den 28 november. OBS! Det är mycket viktgt att notera ditt namn på inbetalningen Som vanligt kommer tomten till oss och vi tar därför med en julklapp för cirka 50 kronor. Underhåller oss gör Bertil Adolfsson. Välkomna att anmäla er      

                                Bildresultat för tecknade girlanger,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-

 Höstens aktiviteter pågår nu. Vi träffas 15 minuter innan det startar.

-  Måndagar, Läsecirkel

-  Tisdagar Boule på sommaren, Shuffleboard eller kortspel på vintertid

-  Onsdagar, Seniordans, dans i turer

 - Fredagar, Sång

Cirklarna börjar kl 10.00 och pågår till 12.30. Vi tar med oss eget fika. Vi ser fram emot att nya och "nygamla" medlemmar kommer med och deltar i aktiviteterna i vår förening. Har du tips på någon ny aktivitet/cirkel får du gärna höra av dig om önskemål. Har du inte varit med tidigare får du gärna komma och -se om det är något som passar dig

.-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-

BOULESPEL PÅ ÅLAND

En av vinnande laget kom från PRO Björklinge! Grattis till Er Ove, Arne och Kjell

 

Två trevliga dagar hade PRO Björklinge några boulespelare på Åland! Tyvärr var vädret inget vidare på onsdagen! Regn o blåst på bouleplanen! Torsdagen var bättre -  lite moln och solen tittade fram! Men humöret var på topp! Björklinge vann allt! Kul!

-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,

 

 

Aktuellt från Björklinge

 • Från 11:e Jubileums boulen den 5 juli 2017

  2017-07-05 149 tre-manna lag var med och spelade boule i Björklinge. Grattis till PRO Östervåla 1 med Sven-Olov Olsson; Erkki Mannukka; Lizzie Hjert som vann!

  Läs mer
 • Knyt i PRO Björklinge vilken trevlig kväll!

  2017-05-06 Mac Olsons orkester och Ingela spelade och sjöng, stämningen var på topp. Vi var 40 glada PRO:are som hade tagit oss till Furuliden.

  Läs mer
 • Oscarsteaterns jubiléumsrevy och färd med M/S Birka till Åland den 19-20/3

  2017-03-25 En fantastisk upplevelse som startade med Oscarsrevyn där en förnämlig ”laguppställning” med Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Dan Ekborg, Vanna Rosenberg, Rachel Mohlin och Kim Sulocki svarade för en högklassig föreställning. Som vanligt var Robert Gustafsson tokrolig och Sanna Nielsen och Dan Ekborg skönsjungande.

  Läs mer
 • Shuffleboard mästerskapet 2017 Bälinge-Björklinge

  2017-03-15 I år gick vinsten till Bälinge resultatet blev 21-19. Birgitta Karlsson och Anna-Greta Andersson fick mesta vinsterna och högsta poängen i vinnande laget. Båda fick den äran att vårda dom stora vandrings pokalerna och bevara dem väl tills nästa Mästerskap mellan Bälinge - Björklinge 2018. Ett stort grattis till Bälinge!

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern