A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Björklinge

Snart sätter vi igång med cirkelverksamheten för hösten.

-  Sånggrupp, fredag 15/9
-  Läsecirkel, mådag 18/9
-  Seniordans, dans i turer, onsdag 20/9

Cirklarna börjar kl 10.00 och vi tar med oss eget fika. Vi ser fram emot att nya och "nygamla" medlemmar kommer med och deltar i aktiviteterna i vår förening. Har du tips på någon ny aktivitet får du gärna höra av dig om önskemål.  Har du inte varit med tidigare får du gärna komma och se om det är något som passar dig

. -,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-

BOULESPEL PÅ ÅLAND

En av vinnande laget kom från PRO Björklinge! Grattis till Er Ove, Arne och Kjell

 

Två trevliga dagar hade PRO Björklinge några boulespelare på Åland! Tyvärr var vädret inget vidare på onsdagen! Regn o blåst på bouleplanen! Torsdagen var bättre -  lite moln och solen tittade fram! Men humöret var på topp! Björklinge vann allt! Kul!

-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,

 

 

Aktuellt från Björklinge

 • Från 11:e Jubileums boulen den 5 juli 2017

  2017-07-05 149 tre-manna lag var med och spelade boule i Björklinge. Grattis till PRO Östervåla 1 med Sven-Olov Olsson; Erkki Mannukka; Lizzie Hjert som vann!

  Läs mer
 • Knyt i PRO Björklinge vilken trevlig kväll!

  2017-05-06 Mac Olsons orkester och Ingela spelade och sjöng, stämningen var på topp. Vi var 40 glada PRO:are som hade tagit oss till Furuliden.

  Läs mer
 • Oscarsteaterns jubiléumsrevy och färd med M/S Birka till Åland den 19-20/3

  2017-03-25 En fantastisk upplevelse som startade med Oscarsrevyn där en förnämlig ”laguppställning” med Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Dan Ekborg, Vanna Rosenberg, Rachel Mohlin och Kim Sulocki svarade för en högklassig föreställning. Som vanligt var Robert Gustafsson tokrolig och Sanna Nielsen och Dan Ekborg skönsjungande.

  Läs mer
 • Shuffleboard mästerskapet 2017 Bälinge-Björklinge

  2017-03-15 I år gick vinsten till Bälinge resultatet blev 21-19. Birgitta Karlsson och Anna-Greta Andersson fick mesta vinsterna och högsta poängen i vinnande laget. Båda fick den äran att vårda dom stora vandrings pokalerna och bevara dem väl tills nästa Mästerskap mellan Bälinge - Björklinge 2018. Ett stort grattis till Bälinge!

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern