A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO Vattholma

Välkommen till vår hemsida

PRO Vattholma har över 200 medlemmar från Vattholma, Tensta och Skyttorp, samt Uppsala. Vi vill gärna bli fler. Vi har ingen gemensam lokal utan ambulerar mellan de tre största orterna. Föreningen har funnits i fler än 60 år och är fortfarande livaktig.

PRO är partipolitiskt neutralt och arbetar för pensionärerna. Viktiga frågor är bättre pensioner och rättvis beskattning. Pensionens storlek ska inte avgöras på börsen. Vi bevakar också äldreboende och service för äldre i vårt område. 

Vi gör roliga saker tillsammans. Förutom den vardagliga verksamheten så firar vi gökotta, äter hemlagat julbord, grillar korv i skogen, tävlar i fem-kamp, går tipspromenader, äter sillunch och spelar bingo. 

Vi har ett stort utbud av cirklar inom olika områden. Exempel på cirklar är akvarellmålning, linedance, boule och shuffleboard. Cirklarna bedrivs i samarbete med ABF och är kostnadsfria. Vi har också en sångkör. Vi har också ett förmånligt avtal med Storvreta Gym för dem som önskar träna sina muskler.

Vi reser tillsammans. Under år 2018 planerar resekommittén flera resor, bl a en långresa, kryssning på Ålands hav, en teaterresa, samt en hemlig resa.

Gemenskap, omtanke och samhörighet är föreningens viktigaste mål och sker i form av medlemsträffar, studiecirklar, aktiviteter, men också i form av uppvaktningar vid jämna födelsedagar och 80+-festen.  

Medlemsavgiften är 320 kr/år varav föreningsavgiften är 100 kr/år. Du får medlemstidningen PRO Pensionären, rabatter via PRO Mervärde, kan ansluta dig till ett bra kreditkort och kan teckna bra försäkringar.

PRO ÄR FRI TID MED INNEHÅLL !

Aktuellt från Vattholma

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks