A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Du som är ålderspensionär, förtidspensionär eller gift/sambo med sådan pensionär, är välkommen som medlem i vår pensionärsförening i Obbola.

         
 

 

 

 

Förutom 10 månadsmöten/år har vi ett antal olika aktiviteter och mer om detta finns under flik "Aktuellt"

 

 

Vår lokal finns i Trappanhuset, Terrassgränd 1

Obbola,och mer information fås under flik "Om föreningen"

 

Större karta, klicka här

 

Karta publicerad med tillstånd av Obbola Hembygdsförening

 

 

Vädret i Umeå klicka här

Aktuellt från Obbola

 • Midsommar på Trappan 2016

  2016-06-24 Så var åter en midsommarafton inledd med lunch på Trappan. Köket hade gjort en god tallrik med sill, gravlax, kalkon, Jansson frestelse och allt smakade mycket bra. De som ville kunde köpa tillbehör för att vara riktigt med på sånger som hör till midsommarafton.

  Läs mer
 • Hemlig resa

  2016-06-16 I strålande sol och sommarvärme steg 43 förväntansfulla PRO:are ombord på bussen i Obbola. Resan var utlovad att gå genom natursköna landskap med lunch på ett lustfyllt ställe. När bussen svängde söderut gissade nog många på Höga kusten.

  Läs mer
 • Månadsmötet i maj

  2016-05-19 Majs månadsmöte innehöll en hel del, förutom synlärare från Vindelns folkhögskola också urpremiär för vår egen teatergrupp och som avslutning på mötet fick vi höra Markus Löfgren och Janne Fälthen.

  Läs mer
 • Swingin´ Grandpas

  2016-05-12 Swingin´ Grandpas var en trevlig bekantskap för PRO Obbolas medlemmar. De sju medlemmarna spelade upp till ett musikcafé och publiken var med på noterna från signaturmelodin till den traditionella avslutningen. Det har blivit så sedan länge tillbaka att man i PRO Obbola vill höra ”Bye, bye Blackbird” som avslutning, och så blev det även denna gång.

  Läs mer
 • Boule

  2016-05-11 PRO Obbolas boulespelare Ove Olsén, Barbro Sandberg och Göran Persson vann en tävling anordnad av Vännäsby Boule&Bangolf. Totalt deltog åtta lag, läs mer i notisen i tidningen från den 10 maj 2016.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks