Orangeriet, Gysinge Herrgård Orangeriet, Gysinge Herrgård

                 Matsedel
                                           

                                        Vecka 8

                                              19 - 23/2
 
                                           Måndag - Fredag
                                Serveras lunch 11:30 - 13:30
                                        
  Måndag
Lunch Lax- och torskgratäng med vitt vin och potatis 
Veg Quinoabiffar med limeaioli och bulgur
   
  Tisdag
Lunch Lottas kycklinggryta med paprika och ris 
Veg Vegetarisk hälsogryta med nötter och kikärtor
   
  Onsdag
Lunch Herrgårdsstek med gräddsås, grönsaker och potatis 
Veg Broccolibiffar med örtsås och bulgur 
   
  Torsdag
Lunch  Panerad fisk med remouladsås, ärtor och potatis
Veg Squashgratäng med vitlök 
   
  Fredag
Lunch
Biff à la Lindström med sås, grönsaker och potatis
Veg Spenat och fetaostlasagne
   
   

             Lättare lunchservering på Café Udden lördag och söndag

                             Med reservation för eventuella ändringar
                                                Pris: 89 kr