A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktuellt från Stockholms län

 • Bosse tycker

  2018-03-22

  Läs mer
 • Rapport från Äldreseminariet

  2018-03-14 Läget i länet – bostadsmarknaden i Stockholms län 2017 Rapporten Läget i länet – Bostadsmarknaden i Stockholms län 2017 vänder sig till regeringen och riksdagen och aktörer, såsom kommuner, byggföretag och andra som intresserar sig för bostadsmarknadens utveckling i ett regionalt perspektiv. Rapporten är en årlig redovisning till Boverket och regeringen i enlighet med länsstyrelsernas uppdrag i förordningen (2011:1160) om regionala bostadsmarknad...

  Läs mer
 • Tryggare resa med tunnelbanan

  2018-03-12 Följ med på en kostnadsfri seniortur! den 18, 20, 23 och 27 april -18 Dessa turer går från olika stationer, läs mer om resorna på länken. Visste du att du kan beställa gratis ledsagning på alla tunnelbanestationer? Ledsagaren hjälper dig att hitta på stationen eller byta till ett annat färdmedel.

  Läs mer
 • Äldrevård på lika villkor

  2018-03-01 En offentligt finansierad vård och omsorg av god kvalitet är en förutsättning för ett jämlikt och jämställt samhälle. Forskning visar på oroande tendenser till en ökad ojämlikhet i hälso- och sjukvården och äldre­ omsorgen med införandet av vårdvalssystem, minskade resurser och allt mer vård som ska utföras i hemmet. De som drabbas är framförallt kvinnor.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks