A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktuellt från Stockholms län

 • Trafikseminarie

  2017-08-10 Trafik- och säkerhetskommittén i samarbete med Kommunal- politiska kommittén, Polisen samt Folkhälsokommittén inbjuder Trafik- och säkerhetsombuden till seminarium den 11 september 2017 kl. 09.00-15.30, Hägerstensåsens Medborgarhus. KPR/SPR och övriga intresserade är också välkomna. Anmälan måste göra senast 28 augusti till exp info@stockholm.pro.se

  Läs mer
 • PRO ryter ifrån i körkortfrågan

  2017-08-10 På en veckas tid har två allvarliga trafikolyckor skett där äldre förare varit inblandade. Nu vill Transportstyrelsen ställa högre krav på äldre förare. Även läkare ska ta sitt ansvar och meddela patienter om att de är olämpliga förare. Transportstyrelsens chefsläkare Lars Englund har uttalat sig om att fler körkort borde återkallas – men Pensionärernas riksorganisation ryter ifrån. – Vi tycker att det är problematiskt att generalisera och peka ut en grupp, bara för att man har uppnått en viss ålder, säger Christina Tallberg, ordförande i PRO.

  Läs mer
 • Seminarium på PRIDE

  2017-08-01 Paneldiskussion om åldrande och hbtq och nya livsvillkor, behov och utrymmen att leva länge och väl som hbtq-person.

  Läs mer
 • Bosse tycker

  2017-06-22 PRO:are i farten på Järva!

  Läs mer
 • Bosse tycker

  2017-06-14 ALLVARLIGA BRISTER INOM HÖRSELVÅRDEN

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks