A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Trivselträff 28 mars 2019

Trivselkväll med PRO Härnösand Trivselkväll med PRO Härnösand

PRO Härnösand hade trivselträff på Parketten torsdag 28 mars, i samverkan med ABF. På programmet fanns musik med Häggsjöborna och information om digitalisering och säkerhet av Henrik Mukka från Swedbank. Ordförande Bengt Nilsson hälsade välkommen till alla deltagare och 4 nya medlemmar hälsades välkommen till föreningen med en varm applåd!

2019-03-30 Henrik Mukka
Henrik Mukka pratade om det digitala utanförskapet och digital ekonomi, han visade också korta filmer om hur tekniken utvecklats.
2009 kom det som heter Bank ID och det fungerar som ett pass kan man nästan säga. Tänk på att aldrig lämna ut koder till Bank ID eller andra koder som ni har på era datorer eller i telefoner. Är man osäker på vem som ringer och påstår att de representerar till exempel en bank, lägg på luren och man kan sedan kontrollera med företaget som uppringaren påstår sig representera. Kontanthanteringen blir svårare, men på flera platser kommer det att finnas hjälp att få.

Efter Henrik blev det dags för kaffe och smörgås.
Kaffe kommittén fick en applåd som tack.

Jokkmokks Jocke på besök med "gilligullan"
Häggsjöborna bjöd på ett stort utbud av både gamla och nyare ”örhängen”. Allt från Jockkmokks Jockes gulligullan, Evert Taube, och mycket annat. Det vara bara att hänga med i sångerna. Programmet avslutades med att alla sjöng "Vi pensionärer".

Ordförande Bengt Nilsson inbjöd till deltagande i ABFs och PROs studier på 5 träffar kring den "Digitala klyftan".
Han inbjöd till nästa möte den 25 april då vi har modevisning, den 23 maj då vi genomför en inspirationsdag tillsammans med ABF och den 13 juni då vi tar en tur med mat på Ådalen 3. Han tackar alla som medverkat till detta möte.

Innan dagen avslutades var det dags för lottdragningen som Margareta Åslund höll ordning på.

Vid pennan Birgitta Byman & foto K.F. Freed.

 

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.