A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Torhamn

 • IKT-seminarium

  2019-12-04 Den 4 december var det ett stort evenemang i Karlshamn där PRO Blekinge hade anordnat utställningar, föreläsningar mm på ämnet "Framtidens Digitala Pensionär". Det blev mycket välbesökt och det var många nöjda personer som lämnade lokalen framåt eftermiddagen.

  Läs mer
 • PRO Torhamn på julmarknad i Hamburg

  2019-11-29 Den 26–28 november åkte ett glatt gäng från Torhamn med omnejd till Hamburg med Balderbuss för att besöka julmarknaden där. Marknaden var imponerande att uppleva och det blev som vanligt en lyckad resa.

  Läs mer
 • Dans hos PRO Torhamn

  2019-11-20 Torhamns PRO har anordnat "I afton dans" med ett 30-tal dansanta medlemmar på plats.

  Läs mer
 • Höstmöte hos PRO Torhamn

  2019-11-15 Vi var ca 80 personer i Torhamnsgården vid vårt höstmöte och som vanligt väldigt trivsam stämning. Vi tog beslut om budget och verksamhetsplan mm och dessutom var det mycket uppskattad underhållning av Svenne och Bosse och naturligtvis goda smörgåsar och god kaka.

  Läs mer
 • Akvarellmålning hos PRO Torhamn

  2019-10-30 En av våra nya kurser hos PRO Torhamn och som blivit mycket uppskattad.

  Läs mer
 • Supékväll hos PRO Torhamn

  2019-10-26 En väldigt trevlig kväll i Torhamnsgården när PRO Torhamn hade en supékväll där vi bjöd på ärtsoppa och varm punsch. Vi hade också fin underhållning av Ann-Marie och Christer Nordström som sjöng och spelade för oss – mycket uppskattat.

  Läs mer
 • Höstauktion hos PRO Torhamn

  2019-10-09 Den 9 oktober hade PRO Torhamn sin årliga höstauktion. Det var många saker som lämnades in av de givmilda PRO:arna och som auktionerades ut av den som vanligt förträffliga auktionsförrättaren Åke Nilsson.

  Läs mer
 • PRO Torhamn i Oskarshamn

  2019-10-04 Den 3 oktober åkte vi med Balderbuss till Oskarshamn och besökte då Döderhultsmuséet, Sjöfartsmuseet och Liljeholmens ljusfabrik. Det var eget fika i Emån, lunch i Oskarshamn och fika i Kalmar på hemvägen.

  Läs mer
 • Nu har studiecirklarna börjat för PRO Torhamn

  2019-10-04 Vi har ett digert studiecirkelprogram för våra medlemmar med släktforskning, körsång, trafikkunskap, läs och res, qigong, akvarellmålning, sittgympa och träslöjd och fler kommer ev. att starta. Alla cirklar genomförs i samarbete med ABF.

  Läs mer
 • PRO Torhamn på vandring i Hallarum

  2019-09-26 Vi var ett gäng från Torhamns PRO som gick en promenad i naturreservatet i Hallarum, klurade på en del frågor och fikade med en fantastisk utsikt över skärgården.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.