A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Höstmöte hos PRO Torhamn

Svenne och Bosse spelar för PRO Torhamn i Torhamnsgården. Svenne och Bosse spelar för PRO Torhamn i Torhamnsgården.

Vi var ca 80 personer i Torhamnsgården vid vårt höstmöte och som vanligt väldigt trivsam stämning. Vi tog beslut om budget och verksamhetsplan mm och dessutom var det mycket uppskattad underhållning av Svenne och Bosse och naturligtvis goda smörgåsar och god kaka.

2019-11-15 Även denna gång så fyllde vi Torhamnsgården och det var hög stämning vid alla bord. Medan våra medlemmar strömmade till visade ordf. Tommy Andersson ett bildspel med bilder från resan till Ungern som många av oss var med på.

Den formella delen innehöll information om dels den kommande IKT-dagen i Karlshamn den 4/12, dels om den organisationsförändring som PRO på riksnivå har påbörjat. Vi tog sedan beslut om verksamhetsplan och budget för 2020 och även om vår medlemsavgift som blev oförändrad. Nytt på höstmötet var att vi förrättade val av de värdar/värdinnor som ser till att det finns smörgåsar, kakor, kaffe osv till våra möten och som dukar till mötet och diskar och städar efter mötet. De är en mycket viktig del i vår verksamhet. Glädjande nog hade valberedningen många frivilliga som ställde upp. Det blev också en del prat om våra välbesökta studiecirklar och resor.

Efter fikat var det så dags för våra spelemän Svenne och Bosse att göra entré. De bjöd på en timme väldigt uppskattad underhållning med frågetävling och bra musik blandat med diverse historier som väckte många skrattsalvor.

Avslutningsvis blev det lotteri med vinster som bland annat skänkts av våra medlemmar.

Ett stort tack till Svenne och Bosse, till våra värdar och värdinnor och inte minst till alla medlemmar som kommer och gör våra möten så lyckade.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.