A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Supékväll hos PRO Torhamn

Ann-Marie och Christer Nordström som stod för underhållningen. Ann-Marie och Christer Nordström som stod för underhållningen.

En väldigt trevlig kväll i Torhamnsgården när PRO Torhamn hade en supékväll där vi bjöd på ärtsoppa och varm punsch. Vi hade också fin underhållning av Ann-Marie och Christer Nordström som sjöng och spelade för oss – mycket uppskattat.

2019-10-26 Vi var nästan 70 personer som bänkade sig i Torhamnsgården för en stunds trevlig samvaro och självklart för att äta av ärtsoppan som två av våra medlemmar hade kokat. Det fanns också tillbehör i form av varm punsch, bröd mm. Efter att ha njutit av detta fick vi sång och musik av Ann-Marie och Christer Nordström som bjöd på sånger av skiftande slag, alltifrån lugna sånger till irländsk musik ackompanjerat av akustiska gitarrer.

Kvällen fortsatte med samvaro i goda vänners lag och kaffe med en god kaka och sedan fick vi lyssna på ytterligare skönsång av Ann-Marie och Christer som dessutom fick bjuda på ett par extra sånger.

Vi avslutade sedan med sedvanligt lotteri med många fina vinster varav en del har skänkts av våra medlemmar.

Som vanligt en mycket lyckad kväll med PRO Torhamn. Stort tack till Ann-Marie och Christer för deras mycket uppskattade underhållning, till de som kokat ärtsoppan, till de som hjälpt till med dukning, diskning städning etc. och sist men inte minst till alla våra medlemmar som tillsammans gjorde kvällen så lyckad.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.