A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Januarimöte 2018

Parentation Marie Karlsson

2018-01-18 Den 18/1 har PRO Sölvesborg haft årets första medlemsmöte i Folkets Hus. En bildkavalkad visades från 2017 före mötets början. Ett 95-tal medlemmar och gäster hade mött upp då ordförande Leif Andersson hälsade välkommen.
Mötet inleddes att sånggruppen sjöng tre sånger och parentation hölls över 17 medlemmar som avlidit under 2017. Namnen på dessa lästes upp och det hölls en tyst minut för att hedra dessa medlemmar och deras insatser i föreningsarbetet. Kyrkoherde Marie Carlsson medverkade i denna ceremoni.

 Kommunalrådet Helene Björklund och omsorgs ordförande Roine Olsson, Sölvesborgs kommun, informerade om sina förvaltningar och fick även svara på en del frågor från medlemmarna.
Bl.a. Särskild och trygghetsboende.
  Studieansvarig Elisabeth Håkansson berättade att studiecirklarna nu startat om på det nya året och att vissa ledare har slutat och andra kommit till.
Reseansvarig Mona Karlsson informerade om att resan till revyn i Torsås den 11 februari är fullsatt.
Resor är planerade bl. a till Ullared och två dagsresor till Lund och Halland. Mer om resorna kommer kunna läsas på hemsidan när dessa är bokade
Göran Bengtsson informerade om PRO-olycksfallsförsäkringar.

Föreningens egen sånggrupp underhöll med ett antal sånger och mötet avslutades med kaffe, mackor och den alltid populära lotteri-dragningen.


Göran Bengtsson, Siv Selanius och Cerny Lundström (isf Laila) avtackades, eftersom dem lämnade sina cirkeluppdrag. 

Text: Bertil lindrup Foto: Kaarina Lilja

2018-01-22

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida. Läs alla villkor