A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO Kontakt

PRO:s kontaktgrupp

 

Kontaktombuden är styrelsens förlängda arm  till medlemmarna. PRO Kungälvs kontaktkommittées uppdrag är att kontakta våra medlemmar både nya och de medlemmar som redan är i vår förening. Kontaktgruppen besöker våra äldre som bor på gruppboenden och som fortfarande bor hemma. De undersöker hur alla medlemmar har det med god vård, personal och måltider. Vi bjuder på underhållning för att lätta upp vardagen. Vi gör även hembesök som är mycket uppskattade.

Som medmänniskor och föreningskamrater i PRO kan vi alla hjälpas åt med att bryta den ensamhet, passivitet och isolering som ofta blir följden av personliga förluster, sjukdomar och rörelsehinder.

Det är här som PRO:s kontaktombud fyller sina kanske allra viktigaste uppgifter. Om du veta mer om PRO Kungälvs kontaktverksamhet eller du kanske själv vill delta så ta kontakt med styrelsen eller med Ruth Andersson som  samordnar vår kontaktverksamhet.

Kontaktgruppen träffas varje torsdag på Kvarnkullen mellan 13.00 och 15.00. Kontakta Ruth Andersson, tel 0303-211324 om du vill delta i vår kontaktverksamhet. 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.