A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

REFERAT

Avslutning i Parken

En varm våravslutning
Att vi skulle få sådan tur med vädret, igen, vågade man knappast hoppas på men värme och strålande sol bjöd på en fin avslutning i det vackra Folkets Park år 2016 10 juni.
Det kom mycket medlemmar och ordförande Margaretha Jonsson hälsade alla välkomna hon tackade alla medlemmar som under terminen lagt ned mycket arbete och omsorg om föreningen.
Anita Tymberg informerade om Smålandsresan där avresa är redan klockan 7,00 från busstationen.
Om man ska på resan och ägare till en gitarr så är det fint att ta med den. Fontinvägen 48 är adressen till sommarcaféet som startar den 7 juni, samma dag går dansen i Folkets Park igång.
Claes, gitarr och Sven-Gunnar dragspel ska se till att vår avslutning våren 2016 blir något att minnas. Startar gör vi med psalmen ”En vänlig grönskas rika dräkt. Så passande, för vi sitter mitt i en grön oas. Musikanterna bjuder på en salig blandning av välbekant musik av Taube, Ferlin, Dan Andersson, Alf Robertsson och Torsten Bergman all denna musik blandat med historier. Ruth Andersson har skrudat sig i nydekorerad sommarhatt. En specialtext hade Ruth satt på den gamla slagdängan Gå upp och pröva dina vingar. Claes sjöng Amerikabrevet, den är nästan ett måste. Claes hade tonsatt en dikt av Dan Andersson, det lät fint. Tiden har gått fort, det gör den om man har roligt, och det är dags att bryta upp. Vi önskar glad sommar till varandra och tackar alla som medverkat.
 
 
Astrid Larsson      

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.