A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

REFERAT

HÖSTMÖTE
Återigen har det blivit tisdag och PRO samlas för sitt höstmöte på Kvarnkullen.
Kanske kan vi idag kalla mötet för vintermöte eftersom vintern har tagit över väldigt hastigt.
Ute ligger snön fortfarande och även om det är väldigt vackert med snön på träden och marken så får man passa sig lite med tanke på att det kan vara halt.
Men nu till mötet som öppnades av ordföranden Margaretha och hon hälsade alla varmt välkomna.
Efter alla val av mötesfunktionärer gick hon igenom verksamhetsplanen för 2017 och vad handlingsplanen innebar med tanke på vad PRO vill arbeta med och vad föreningen står för.
Hon berättade också vilka frågor som PRO vill driva tillsammans med distriktet och Riksorganisationen. Det var frågor som rör våra pensioner, hur mycket vi skall betala i skatt , försäkringar samt att vi vill att kontanter skall finnas kvar.
Alla verksamheter som PRO driver är en diger samling såsom olika cirklar, medlemsmöten, dans både på vintern och sommaren, fester, resor o.s.v. till glädje för alla som vill ut och träffa andra och pyssla med något som kan vara till glädje.  
Men detta gör sig ju inte själv utan det behövs personer som kan tänka sig att hjälpa till bl.a. i programkommittén och även på fler ställen. Så om ni har lust att hjälpa till på något sätt så tag kontakt med Margaretha.
Margaretha visade också hur PRO:s hemsida i Kungälv ser ut och fungerar. Där kan man hitta datum på mötesdagar vem som uppträder och vem som spelar på danserna, referat och mycket annat.
Vad gäller ekonomin är det så att nästa år kommer tisdagsträffarna att kosta 40 kronor och inträdesavgiften till dansen blir 80 kronor alltså detsamma som på parken på sommaren.
Till sist tackade Margaretha alla som kommit till mötet och vi satte oss tillrätta för att njuta a  kaffe och skink- och ostsmörgås. Efter en stund trevlig samvaro är det dags för hemfärd. Våra vänner som dansar får vänta en vecka med att ta sig en svängom.
Foto och referat Lisbeth Samuelsson

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.