A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

REFERAT

Kören sjöng in våren.

Kören sjöng in våren och lite till.
Våren sjöngs in tisdagen den 5 april, trivselträffsmötet startade med lite information, ordförande Margaretha Jonsson var på kurs i pensionärernas egen folkhögskola som ligger i Gysinge som i sin tur ligger i Gästrikland, vice ordförande Anita Tymberg var ute på kryssning, alltså fick vi andra som var hemma ta hand om mötet. Medlemmarna hälsades välkomna och fick info om tisdagen den 19 april då vi fått ändra i programmet. Trubaduren Kurt Johansson underhåller med ett program som han kallar Mellan Bellman och Taube, vidare fick festkommittén ett hjärtligt tack för en lyckad påskfest. En plats finns kvar till resan till Västergötland 27 april.
Kören, som under ledning av Ulrik Marksten och Inger Johansson som ska presenterade sångnumren. står redo att sjunga in våren, Nu grönskar det i dalens famn passade som fin inledning, Därefter var repertoaren varierad och rolig. Blåsippan ute i backarna står, är en sång man förknippar med sin barndom, Olle Adolfssons Trubbel är sorgligt rolig, Sune Waldimir, Robban Broberg, hade musik som vi fick höra, Janne Malmsjös Vår bästa tid är nu, en preparerad text av Idas sommarvisa har döpts om till Idas äldrevisa, den är något som fick många medlemmar i salen att nicka och fnittra åt, för den har så slående text.
Det är bara att konstatera att yngre blir man inte, Tyngre blir man och svårt att gå. Längre blir man inte heller och tänderna blir få. Inte hör man göken och inte ser man och vid behov kan man färga håret och skruva fast tänderna. Bra tips är att leva och må. Som extranummer sjöng kören tillsammans med Maine och Ingmar Ta mej till havet. En rosaröd ros fick sångarna som ett tack för alla sånger. En del vinner på entrébiljetterna, sedan var det kaffedags.
Haga-Lennart stod för medlemsdansen.
 
 
Astrid Larsson.           

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.