A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

REFERAT

Underhållning Landvetterkören

En oerhört vacker höstdag med klarblå himmel och löven på träden som skiftar i gult och rött är PRO:s medlemmar samlade på Kvarnkullen för att umgås och ha trevligt.
Margaretha hälsade alla välkomna till en informationsträff med efterföljande underhållning av Landvetterkören Profilerna.
Flera av våra medlemmar har varit på kurs på PRO:s folkhögskolan i Gysinge och dom berättade om sin vistelse där och vad dom lärt sig under sina dagar på folkhögskolan.
Det handlade om att lära sig medlemsregistret, att skapa en bra hemsida och mycket annat. Konsumentfrågor är också en viktig fråga som fanns med på schemat.
Alla tyckte att det var en underbar plats att vara på och att de lärt sig väldigt mycket som de kommer att omsätta här hemma.
Margaretha efterlyser medlemmar som är intresserade av att hjälpa till i olika kommittéer. Om ni har önskemål om vad som skall finnas med på vår hemsida så hör av er!
Så var det dags att dricka kaffe och Margaretha bjöd in Landvetterkören till kaffebordet.
Kören bestod av ett 25-tal medlemmar inkl. musiker och dom bjöd oss på ett fint program med svängiga låtar. Dom hade satt ihop en härligt variation av sånger där Elvis hade en framträdande plats och de sjöng många av hans sånger men på svenska. De hann även med ett extranummer.
Margaretha  tackade kören för en härlig musikstund och alla gick hem väldigt nöjda.
Lisbeth Samuelsson

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.