A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

REFERAT

Sista sommarcafé för året

Tack för denna sommar!
PRO Kontakt säger välkommen till sitt sommarcafé för sista gången denna sommar!
Det var många som även denna sista gång kom till lokalen på Fontinvägen 48 där PRO Kontakt hållit till i fem veckor för att bjuda på kaffe och smörgås samt sång och musik.
Kaffeborden stod dukade med härliga blombuketter på borden och alla bänkade sig och pratet kom igång.
Ruth hälsade alla välkomna och sedan blev det som vanligt en trevlig samvaro med musik, sång, härliga historier och berättelser.
Sigrid, Inga-Lill. Berit, Monica, Gun-Britt och Gunilla som under dessa veckor tillsammans med Ruth ställt upp och ordnat med allt, fick alla en ros var av PRO:s styrelse. Även
musikanterna Tuttan och Sven-Gunnar samt dagens spontana sångare Ingemar och Nils-Olof fick en ros med sig hem.
Det är ju så att även under sommaren kan det vara skönt att veta att man en dag i veckan kan möta vänner under trevliga former och prata en stund. Så Ruth:s PRO Kontakt som driver sommarcaféet har en stor uppgift att fylla.
Det är inte riktigt slut ändå för nästa tisdag skall alla som anmält sig åka på en liten bussresa runt Tjörn med avslut på Restaurang Tjörnbron där det väntas en god middag. Det blir PRO:s alldeles egen busschaufför Thomas som kör runt ön.
Detta är en tradition att caféet alltid avslutas med en liten busstur i närmiljön.
Men även en trevlig samvaro tar slut och snart var det dags att säga hej och ta sig ut i solskenet. Blåsten som härjat den sista tiden hade lugnat ner sig lite grand så kanske kan vi se fram emot en härlig kväll!
Foto och referat: Lisbeth Samuelsson

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.