A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

REFERAT

Referat från tisdagsträffen den 19 november 2019 med underhållning av Nina, Lasse och Gunnar från Trollhättan

Man måste säga att vi saknar solen, Det var länge sedan som vi hade en dag när solen sken, så november månad har verkligen visat sig från den mörka och disiga sida. Men snart är det ju 1:a advent då ljusnar det ju ute när alla tänder sina adventsljusstakar.
Idag skulle vi låta oss underhållas av nya underhållare igen. det är verkligen roligt och spännande.
Efter att Berndt hälsat alla välkomna och Mona-Britt som vanligt talat om var alla nödutgångar fanns var det dags för Nina Andersson som sjunger och spelar gitarr, Lasse Svanström på bas och Gunnar Perssons på dragspel att starta upp sitt program och det gjorde dom med låten "Över hela vår jord" en härlig melodi.
Därefter fick vi lyssna på en mängd olika melodier. Där kom Alf Robertssons "I mina spår" och Arne i Boras medryckande vals "Kalle Storm" och "Ditt stängda hjärtas port" en melodi som många artister haft på sin repertoar.
Ännu en vals "Anne-Marie" följde och där kunde vi vara med och sjunga i refrängen.
Nina hade inte bara en bra sångröst hon var en jättebra historieberättare också så med jämna mellanrum fick vi verkligen skratta gott åt hennes berättarkonst.
Dan Andersson har ju skrivit många fina melodier och "Gunnar Vägman" kom nu en verkligt fin melodi med underbar text. En låt till med fin text fick vi lyssna till nämligen Peter Lemarc`s melodi " Detta är ett av de sätt jag åtrår dig på".
Det var tre musikaliska spelemän som kommit till oss idag och var härligt att bara sitta och njuta till deras musik.
De avslutade sitt program utan sång med en samling av härliga gamla låtar som vi kände väl till det var bara att gunga med och de avslutade det hela med "En Månskenspromenad."
Berndt tackade dem varmt och bad om en låt till och det blev "Jag skall måla hela världen lilla mamma". Varma applåder följde. Det är alltid roligt och spännande med nya möten med underhållare och vi blev inte besvikna denna gången heller. Vi kommer nog att mötas igen.
Lite information och dragning på lotteriet följde. kaffe och smörgåsarna kom fram och det kändes som vanligt väldigt trevligt att sitta och prata en stund.
Att dansa är ju också bra för kroppen och för själen och idag var det Haga-Lennart som stod för spelande.
Foto och referat: Lisbeth Samuelsson

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.