A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

REFERAT

Referat från PRO:s våravslutning på Kungälvsparken den 14 maj 2019

dag kom den lilla ladusvalan tillbaka till oss efter att ha övervintrat i södra Afrika. Hon flög omkring och verkade tycka att det var  härligt att vara hemma igen där hon hade fött upp sina ungar eller fötts förra sommaren.
Det passade ju väldigt bra att uppleva detta idag när PRO samlades på Kungälvsparken för att ha våravslutning, för när svalan anländer kan man hoppas på sommar.
Vi samlades alltså och hade med oss egna kaffekorgar för att ha en trevlig stund tillsammans. Det var väl inte så varmt i luften men vi frös inte i alla fall. 
Vi bänkade oss och plockade fram vad som fanns i korgarna och Berndt hälsade alla varmt välkomna och till vår glädje fick vi underhållning även idag av 6 musikanter som under våren samlats på Kvarnkullen och musicerat tillsammans och nu fick vi lyssna till lite av deras repertoar. Det var Jan på basgitarr och sedan Barbro, Agneta, Karin, Inga-Lill och Eivor som alla spelade durspel. Det blev härlig spelmansmusik som vi fick lyssna till, det blev både polskor och valser och som avslut fick vi lyssna till "Inbjudan till Bohuslän" vad kan vara mera passande. Ett stort tack till dessa härliga musikanter. Varma applåder från oss alla.
Trots att inte solen sken så blev det en fin stund att sitta så här ute med den skira grönskan runt omkring.  Just när träden inte slagit ut riktigt utan grönskan är så skir, är nog den finaste årstiden på året.
Innan alla sade hej och önskade varandra en härlig sommar framförde Ruth, iklädd hatt med blommor och gröna band, en liten sommarvisa som hon skrivit själv, Varma applåder till henne.
Vi måste också gratulera Kungälvs Mattcurlings två lag som blev 2:a och 3:a i Bästkustserien. Stort Grattis till dem.
Men nu var det dags att tacka för alla fina sammankomster som vi haft och hoppas på en fin sommar för alla!
Vi ses snart igen för den 4 juni börjar danserna på Kungälvsparken och Ruths Sommarcafé.
Referat och foto: Lisbeth Samuelsson

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.