A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO-Repotage

BUDGETMÖTE

Lysekils PRO-förening har haft budgetmöte för nästa verksamhetsår
Ordföranden i Lysekils PRO Frank Olsson hälsade alla hjärtligt välkomna till budgetmötet. Det var ca 80 personer som kom till detta budgetmöte

 

Information från senaste KPR-mötet.

Nya äldreboendet i Fiskebäck har startat och kommunen gav följande information:
Varje lägenhet är på ca 35 m2 och innehåller ett rum, ett litet kök och ett badrum. Till vissa lägenheter finns en dörr in till nästa lägenhet och dessa är anpassade till par. Det kommer att finnas 60 lägenheter i bottenplan samt en samlingslokal. PÅ våning 2 kommer det att finnas 20 lägenheter samt personalutrymmen. Bygget kommer att stå klart någon gång under år 2020.

Vidare på KPR-mötet informerades det om att Lysekilsbostäder kommer att bygga om Lysekilshemmet till billiga mindre lägenheter som kan hyras av framförallt ungdomar samt att det kommer att bli även några större lägenheter för uthyrning.

Beträffande den så kallade shoppingrundan så har det tagits fram en ny turlista som kommer att distribueras inom det snaraste. Med tiden kommer alla bussar att bli lågbussar.

Verksamhetsplanen 2019

En verksamhetsplan lades fram för verksamhetsåret 2019.Planen antogs av mötet. Planen är i enlighet med nuvarande verksamhet.

Budgetförslag för 2019

Ett förslag för budget lades fram för verksamhetsåret 2019. Planen antogs av mötet. Budgeten grundas på erfarenhet från årets verksamhet.

Överraskning

Innan kaffepausen så kom en liten överraskning. PRO:s eget Stämband under ledning av Johnny Kristoffersen bjöd oss på mycket skön stämsång. Stämbandet består av 7 personer och denna gång började de med att sjunga Nomis en medeltida hymn. Därefter sjöng de Malajca, en sång från Kenya. Det blev också en norsk sång och som avslutning en grekisk sång om en liten båt.

Underhållning

PROkulelebandet under ledning av vår prominente musikledare Johnny Kristoffersen stod för underhållningen. De startade med att spela och sjunga en låt om Ukelelen skriven av Johnny Kristoffersen och musiken hämtad från Sven-Ingvars låt ”Så många mil…”  Därefter följde några härliga ”Rock and Roll” låtar. Sedan fick vi lyssna till en dikt av Nils Ferlin ”Syner i lövsprickningen” som Johnny har tonsatt och så fick vi höra om Skattlösa Bergen skriven av Olle Adolfsson. Denna låt sjöngs omväxlande av damerna och herrarna. Medan Bert höll stadigt i sin gitarr och spelade så växlade Johnny med flera olika instrument och till nästa låt av Lill Babs ”Mina Kärleksbrev de vill jag ha igen” trummade Johnny på en Cajón, en trumma som är som en stor låda man sitter på.
PROtonerna visade med sitt breda utbud att man kan spela många olika slag av musik med en liten Ukelele. De avslutade med bland annat en sång skriven av Gustav Fröding.

 

        Vår prominente musikledare Johnny Kristoffersen

 

Lottdragning

Gunnar Nyberg förrättade dagens lotteri. Många av våra medlemmar fick äran att vandra hemåt med fina vinster. 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.