A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO-Repotage

  • PRO Lysekils årliga grillkväll

I 14 juni hade PRO Lysekil sin årliga grillkväll. Det var lite bekymmersamt om det skulle gå att genomföra denna grillkväll eftersom det utlovades regn under kvällen men lite regn kan verkligen inte stoppa glada och pigga PRO:are. Det fick vi verkligen erfara när ett femtital medlemmar kom till Ålevik iklädda regnställ och paraplyer.

 

Välkomna

Ordföranden Frank Olsson hälsade alla hjärtligt välkomna till årets grillkväll och hopades givetvis på att alla skulle trivas och ha lika roligt inomhus i Ålevik på årets grillkväll.

 

Grillningen

Våra duktiga grillare Osvald Hansson och Bertil Sjöfält trotsade regnet och hade glöd på grillen tills alla fått ta del av den grillade maten. Inne var det framdukat med alla tillbehör och Marita och Gull-Britt hjälptes åt med serveringen.

 

Linedance

I år fick alla som önskade pröva på att dansa Linedance. Det var våra duktiga ledare Ingvor, Gull-Britt och Lilian som visade oss alla knepiga steg och turer. Till att börja med var det lite svårt för många att hålla reda på var fötterna var men det kom sig snart och innan kvällen var till ända dansade alla i fina linjer men före färdigheterna var på plats blev det många härliga skratt.

Avslutning

Det blev återigen en mycket rolig och minnesvärd kväll och många vände hemåt med stora funderingar på alla steg man skall hålla i minnet när man dansar Linedance. Tack till alla från Linedance-gänget som bidrog till att alla fick möjligheten att pröva på att dansa och tack till grillmästarna för den goda grillade korven.

 

                                                                      
                                                                         Text Siv Hansson

                                                                         Foto Stig Persson

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.