A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Kräftskiva 22 augusti.

Kräftskiva. 

 

Traditioner bjuder på kräftskiva. Det blir tredje året i rad som PRO Stenungsund bjuder in medlemmar till en trevlig kväll tillsammans. 

Läckerheterna intas i formav ett knytis torsdagen den 22 augusti  kl 18.00 å förenignslokalen i Skonaren; Stenungestrand. 

Då platserna är begränsade så gäller först till kvarn. Anmälan sker till Evamariya Arnesson på mobilnr: 070 815 47 11.  

Hemlig resa - mycket uppskattad. 

Det blev en heldag på Dal. Bussen styrde norrut, och vek i Uddevalla av på Rv 172. Ett första stopp blev Långbron i Dalslånged, med efterföljande lunch på Balders näs Herrgård. Brudfjällsvägen blev för en del en hissnande upplevelse. Läs mera och se fler bilder i nyhetsarkivet. 

 

PRO på plats på torget. 

Även om vädrets makter inte visste vad de ville så var PRO-föreningen på plats på marknadsdagen i tisdags på torget.  Färre "knallar" än vanigt men det blev flera samtal och många lotter såldes. 

 

 

 

 

 

Mycket trivsam samvaro i sommarvärmen.  

Förra grillträffen gav mersmak. Så igår - torsdag eftermiddag den 25 juli - träffades vi på nytt vid Nösnäsbadet.

Det blev knytis. Var och en tog med sig vad som skulle grillas.  Och i olika gruppen fördes många intressanta och roliga samtal. Precis  som ett socialt umgänge ska vara. Läs mera och se fler bilder i nyhetsarkivet. 

                                                                                                            

Varför finns det en station i Svenshögen?

Det var på torsdagen (4 juli) som nästan 60 förväntansfulla medlemmar i föreningen ville få svar på frågan. Och svar fick de på rundturen med buss som då ägde rum i Stenungsund. Läs mer i nyhetsarkivet.

Boulen fortsätter  varje tisdag framöver. 

I början maj var det premiär för årets boulspel i föreningen. Sedan dess har det bara fortsatt.  

Vi håller till vid banorna intill lekplatsen vid Stenunge Strand från klm 09.00 tillca 11.30. För mer info kontakta Siv Laven 070-5628831 

Aktuellt från Stenungsund

 • Upptäcktsresa på Dal.

  2019-08-18 Nyfikenheten var stor när bussen styrde ut från Stenungsunds station på förmiddagen den 8 augusti. Vart är vi på väg frågade sig 50 medlemmar som anmält sig till denna hemliga resa. Efter några ledtrådar och sedan bussen svängde upp på Rv 172 stod det klart: en dag på Dal stod på programmet.

  Läs mer
 • Grillfest vid brofästet

  2019-08-18 Vid två tillfällen har PRO-förningen anordnat grillträffar för medlemmarna ( 4 och 25 juli). Vi har träffats i en dunge längs med 160-an (vid brofästet) vid Nösnäsbadets beach-wolleyplan.

  Läs mer
 • Förväntningarna infriades.

  2019-07-12 För tredje året i rad genomförde PRO-föreningen i Stenungsund en rundresa i kommunen med buss för medlemmarna. Det blev nästan 60 som fick plats i bussen.Flera var för sent ute.

  Läs mer
 • Fest som gav mersmak

  2019-06-18 PRO-föreningens årliga 80+ fest ägde rum måndagen den 17 juni i Nösnäsgymnasiets matsal. Mer än 100 medlemmar visade sitt uppenbara intresse, och sätter värde på att träffas för att ha roligt tillsammans.

  Läs mer
 • Unik medlemsmöte

  2019-05-27 Det är inte var dag som ordföranden i Riksdagens utrikesutskott besöker PRO-Stenungsund. Nu ägde det rum för första gången.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.