A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Slit dig och kom loss ....!

Dagsresa till Textilmuseet i Borås Onsdag 20.03 2019

Alla PRO-STO är välkomna medfölja på denna resa. Läs mer under "RESOR"

Småtrevligt. 

Musikgruppen STOBAKK stod för underhållningen vid den andra After Work-träffen (pubaftonen)  i år. 

God mat och dryck, flera samtal kring borden för de 20-tal medlemmar som hade slutit upp på TiAmo denna torsdagskväll. Ca 30 gäster totalt. Om en måndad - 21 ars blir det en ny träff. Då står FREE BOYs för underhållningen. 

 

 

Mersmak

I onsdags (20/2) var det lunchträff igen på restaurang Ti Amo. Ett 30-tal PRO-medlemmar hitttade rätt, åt en god lunch (äta ska man ju göra) och fik än en gång lyssna till Joh Roos som stod för en fin gitarrmusik under träffen. Och så blev många terevliga samtal och socialt umgänge runt borden. 

 

Det blev så innehållsrikt. 

Det senaste medlemsmötet hade fokus på hälso- och sjukvården. Men det blev så mycket mera. "Bidraget" gjorde succé. Läs mer under  nyhetsarkivet. 

 

 

 

 

 

 

PRO-teamet i KPR (kommunala pensionärsrådet). 

Höstmötet , och senare styrelsen har nu beslutat om vilka medlemmar som ska företrädare KPR i det kommunala pensionärsrådet. Det är Pia Mooe, (sammankallande) >Thord Olsen och Evamaryia Arnesson som ordinare ledamöter. Ersättare blir Maj-Britt Ekdahl, Jan Rohlen och Ann-Christin Carlsson

Årsmöte

Föreningens årsmöte äger rum tisdagen den 19 mars kl 14.00 å Kulturhuset Fregatten (Bion). Handlignar till årsmötet kommer att finnas tillgängliga ca en vecka före årsmötet. 

Motioner till årsmötet ska vara styrelsen tillhand senast fredagen den 1 mars. Motioner skickas tilll ordföranden Christer Ahlén, Almvägen 5, 444 47 Stenungsund eller via e-post: christer.ahlen@telia.com. 

Du är alltid välkommen. 

Nu är  verksamheten i föreningen igång. Läs programmet nu på webben. Se högerspalten. 

Aktuellt från Stenungsund

 • Bara nyttig och roligt.

  2019-02-13 Medlemsmötet - måndagen den 11 februari hade fokus på hälso- och sjukvården. Jeanette Olsson, regionpolitiker från Stenungsund medverkade med ett intresseväckande "debattinlägg om inte minst utmaningar inom vården - i alla fall för dem som tycker det är viktigt med jämlik vård. Närmare 75 - 80 medlemmar hade hörsammat inbjudan till församlingssalen i Kristinedalskyrkan. "Bidraget" stod för en succéartad underhållning. Det blev naturligtvis också kaffe med tillbehör, och lotteri med nästan en helt ny typ av vinster.

  Läs mer
 • Dans i Spekeröd igen

  2019-02-01 Nu har det äntligen hänt. Det blev dans i Spekeröd igen. Inte i "Parken" utan i bygdegården. På mångas begäran bjöd PRO-föreningen in till mogen dans i onsdags (20/1) eftermiddag. Relativt många hade hörsammat inbjudan. Haga Lennart stod för musiken, och fler kvinnor än män hade tagit på sig dansskorna. De frågade också var alla "gubbar" var någonstans? I serveringen stod ett par välkända ansikten i föreningen, och dess ordförande han bli varm i kläderna. Nu dans blir det onsdagen den 13 februari kl 15.00

  Läs mer
 • Första After Work - pubafton

  2019-01-26 I torsdags (22/1) öppnade Ti Amo dörrarna till årets första After Work - pubafton i PRO-föreningens regi. Det blev mycket jazzmusik och stämningen var god bland de nästan 30 medlemmar som hade hörsammat inbjudan. Selected Earrings stod för den uppskattade musiken. I samarbete med ABF genomförs i vår en serie träffar av det här slaget, och det kostar inget. Bilderna talar sitt tydliga språk.

  Läs mer
 • Lunchträff med mersmak.

  2019-01-17 Föreningens och årets första lunchträff blev mycket uppskattad. Nästan 30 PRO-are intog restaurang Ti Amo på Strandvägen för att äta lunch och lyssna till klassisk gitarrmusik med Johan Roos, elev på Nösnäsgymnasiet. Det blev första gången i föreningens egen regi i samarbete med ABF. I restaurangen pågick också en utställning. Lunchträffen visar också att PRO gör skillnad. Den gav mersmak. Det kommer mera. Och så inleder föreningen sina After Work-kvällar den 24 januari.

  Läs mer
 • Verksamheten inleds

  2019-01-12 Nu är verksamheten igång i föreningen. Det finns alltid något att göra för alla. Föra veckan inleddes bowling, mattcurling, engelska och kortspel. Nya som "gamla" deltagare är alltid välkomna.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.