A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

De gör det igen. 

När Ucklums förenade röster för första gången framträdde i PRO blev det dundersucce. Tillsammans med Gustav Bloms orkester stod de för en elt fantstiskt ABBA-kväll. 

Nu är det dags igen. Torsdagen den 21 november kl 19.00 å restuarang Tiamo. Ingen entré. Men var ute i god tid. 

Framtiden för PRO-Stenungsund. 

På agendan för höstmötet står förslag och diskussion kring framtiden för PRO-Stenungsund. Handlingar till höstmötet läggs ut på hemsidan under kommande vecka. 

Obs! Ny tid och plats gäller. 

Måndagend en 25 november kl 14.00

Stenungsunds Arena - konferensrummet (inid ishaallen). 

 

 

 

 

 

Det blir också underhållning, och ingen ska väl behöva lämna mötet "lottlös"

Taket lyfte sig. 

Hanna Boquist - ett huvudnummer på kulturporgammet den 29 oktober tog i så att taket nästan lyfte sig när hon sjöng"Du är min man", "Gabriellas sång" eller någon annan av sångerna på hennes reportoar. Det blev en helkväll även om konserten bara var två timmar. 

Stjärnglans i höstmörker blev det verligen. 

 

 

 

 

 

 

 

Först ut på scenen var Hanna  med sina rötter i Stenungsund. PRO-föreningens Line Dance grupp tog efter och dansade bl.a. country-western och latinamerikanskt. Pensionärer kan mer än vad många tror. 

Det visade också "Fair Men Play" - ett musikband som har återförenats efter 40 år i förskingringen. De spelade både egna och andra välkända låtar och satta sin färg på kvällen och underhållningen. 

Att det blev uppskattat visar det faktum att mer än 150 åhörare hade hörsammat inbjudan och kunde njuta av kvällen utan att det dessutom skulle "kosta skjortan".  

Haga-Lennart kom tillbaka. 

I veckan som gick var det också dans. Men först en lunch på restuarang Tiamo i onsdags - 6 november.  Haga-Lennart som är känd från många PRO-danser var med och stod för musiken. 

Det här en av flera olika träffpunkter för medlemmar och alla andra pensionärer som PRO-föreningen prövar på under den hör hösten. Det sker i samarbeta med ABF.

Välbesökt seniordag. 

I fredags - 25 oktober - ägde den årliga seniordagen rum i Kulturhuset Fregatten i Stenungsund. Fullt med folk, och många utställare. PRO-förenignen var en av dem, och vårt bord blev välbesökt under dagen. Margaretha, Sylva och Irne hade fullt upp under sitt "pass" på dagen. 

Så här får det inte gå till - Stenunsgunds kommun JO-anmäld

Vill du läsa hela anmälan klicka HÄR

Läs mer i nyhetsarkivet. 

Aktuellt från Stenungsund

  • Långbänk-ett fall för JO

    2019-11-08 Så här får det inte gå till - Stenunsgunds kommun JO-anmäld Det har nu gått mer än 18 ånder sedan PRO och SPF ansökte om förhöjt verksamhetsbidrag med 10 kr per medlem. Det kostr kommunen ca 20 000 kr. Pengar finns. Men var finns den politiska viljan ? Stödet har legat stilla sedan 2006. Skyndsam behandling säger förvaltningslagen. Och kommunallagen. En medlem i PRO-föreningen anmälde kommunen till JO för behandlingen. I anmälan står det att så här får det det inte gå till. Men JO avser inte vidta någon åtgärd har de meddelat.

    Läs mer
  • En annorlunda kombination på medlemsmötet

    2019-10-16 Trygghet i vardagen var temat för föreningen medlemsmöte måndagen den 14 oktober. Och så Judoklubbens besök, "Bidraget" stod för underhållningen.

    Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.